Turuncu Kasa sitesini duymayanınız yoktur sanırım. Kozmetikten makyaj ürünlerine,deniz bakım ve güneş ürünlerinden besin takviyelerine kadar birçok konuda birçok ürünü uygun fiyatlar ile bulmanız mümkün.


       Ben alışveriş yaparken fiyatların uygunluğunu bildiğim için birçok ihtiyacımı aynı anda alıyorum. En çok kullandığım ürünler ise hem kendim hem de çocuklarım için kullandığım güneş koruma ve bakım ürünleri. Bu konuda da en çok tercih ettiğim ürün Vichy İdeal Soleil SPF50+ Güneş sütü. Hem kendime hem de çocuklara rahatlıkla kullanabildiğim bir ürün. Aslında çocuklar için çocuklara özel üretilmiş ürünler alıyorum ancak sadece yazın değil kışın da kullandığımız için biraz fazla tüketiyoruz ve bittiğinde de kendim için aldığım ürünü onlara da kullanabiliyorum.

Parfümsüz olduğu için kokusu rahatsız etmiyor. Hassas cilt tipine de uygun olduğu için alerji yapma riski yok. Bunun dışında yüksek koruma içerdiği için düzenli kullanıldığında lekelenme gibi çillenme gibi ihtimalleri en aza indiriyor. İçeriğindeki UVA ve UVB filtresi ile cildinizi güneş yanığı ve güneşe bağlı yaşlanma etkisinden kurtarıyor. Parabensiz ve hipoalerjeniktir. Nonkomedojenik özelliği sayesinde yatıştırıcı,güçlendirici be yenileyici VİCHY termal spa suyu ile de zenginleştirilmiştir. Boyutu da tam aile boyu olduğu için rahatlıkla ailecek kullanabilirsiniz.

Kullanımına gelince güneşe çıkmadan yada biz sokağa çıkmadan en az yarım saat öncesinde sürüyoruz. Yapışkan bir his bırakmadığı için normal zamanda da denizde iken de sorun olmuyor. Etkisinin kaybolmaması için terledikten sonra yada yüzdükten sonra ya da kurulandıktan sonra tekrar sürülmesi gerekiyor.

Vichy İdeal Soleil SPF 50+ 'yi TURUNCUKASA dan uygun fiyatlarla temin edebilirsiniz  





15 Yorumlar

  1. İlginçmiş erişkinler içinde kullanımı,kokusuz olması da güzel.

    YanıtlaSil
  2. Avene kullanıyorum bitince bunu da deniyim teşekkürler ♥

    YanıtlaSil
  3. Ben bu ürünü şimdi sende gördüm mutlaka denemeliyim Vichy çok kaliteli bir marka.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Çocuklar için genelde sebamed kullanıyorum. bu yıl kendime başka bir marka aldım. kokusuz oluşu çok iyi...

    YanıtlaSil
  5. Sprey olanlarından istiyorum kullanması daha pratik geliyor

    YanıtlaSil
  6. Turuncu kasayi bloglar sayesinde ogrendim süper

    YanıtlaSil
  7. Bende Avene kullanıyorum ama bunu da merak etmedim değil :))

    YanıtlaSil
  8. Diğer bir kaç ürününü kullanmış memnun kalmıştım iyi bir marka.

    YanıtlaSil
  9. @Saadet Usluen son kardeşim sebamedi çocuklarına kullandığında aşırı derecede yandılar kıpkırmızı oldular demişti ben hiç kullanmadım :(

    YanıtlaSil
  10. Ben de her yıl bu ürünü kullanıyorum çok da memnunum herkese tavsiye ederim...

    YanıtlaSil
  11. Yaz geldi. Deniz sezonu açıldı. Yüksek faktör koruma ürünleriyle çocukları korumamız gerek... Teşekkürler bu önemli bilgilendirme için. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  12. Daha önce Vichy ürününü kullandım çok memnunum,eminim bu üründe güzeldir.

    YanıtlaSil
  13. Vichy sevdiğim bir marka, çok memnunum.

    YanıtlaSil
  14. Vichy orta karar bir ürün (benim için) her ürünü aynı perfrmansı ve kaliteyi göremiyorum. Ama turuncu kasa fiyat bakımından alışveriş yaptığım online eczanelerin başında geliyor

    YanıtlaSil

View My Stats