Merhaba  herkese
Sizlere bugün benim uzun süredir kullandığım bir üründen bahsetmek istiyorum.

Dün arkadaşlarımla konuşurken bir arkadaşımın -Çamaşırı çalıştıracaktım ama aynı renkte olanlar birikmedi serzenişlerini duyunca ona izi wash renk koruyucu mendilden bahsettim. Daha önce hiç duymamış ve anlattıklarıma inanamadı.

Öncelikle karışık renkteki çamaşırları aynı anda yıkamamı sağlayan izi wash renk koruyucu mendil sayesinde kesinlikle hem zamandan hem deterjandan ve elektrikten tasarruf ediyorum. Benim yıllardır kullandığım ve sanırım daha uzuuun yıllar kullanacağım bir ürün.

Çamaşırları makinaya koyduktan sonra eğer kot pantolon gibi boyama riski olan çamaşır varsa 2 adet mendili yoksa normal renklilerde 1 tane mendili  çamaşırın içerisine yerleştiriyorum. Benim makinem de eğer en son koyarsam mendili ,mendil kapakla camın arasına sıkışıyor o yüzden içerisine koyuyorum. Sonra makinemi çalıştırıyorum hepsi bu kadar. Çamaşır bittikten sonra da alıp çöpe atıyoruz ve şimdiye kadar hiç yanlış bir sonuçla karşılaşmadım.Hatta 1-2 kez çocukların beyaz gömleklerini ben görmeden renkli çamaşır dolu makine ye  koydukları halde gömlekler boyanmadan çıktı. Ben bu mendilleri anlattığım için başta annem ve kayınvalidem olmak üzere çok kişinin duasını aldım ve tabi ki bende üretenlere ve satanlara dua ediyorum .





8 Yorumlar

  1. Bu mendilleri almayı bende düşünüyordum ama işe yarar mı emin olamadığım için hiç cesaretim olmamıştı. Yakın zamanda alacağım :) Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Bu ürünü hiç duymamıştım. Çok kullanışlıymış.. Denemek gerek teşekkürler..:)

    YanıtlaSil
  3. canım güzel blogunu keşif etkinliğinde keşfettim takibindeyim bana da beklerim :) ayrıca çok merak ediyordum bu mendilleri çok bilgilendirici bir yazı olmuş teşekkürlerr :)

    YanıtlaSil
  4. değişikmiş gerçekten (:

    YanıtlaSil
  5. Uzun süre kullandım şiddetle tavsiye ederim ben de:)

    YanıtlaSil
  6. AAA inan ben de hiç bilmiyordum. Paylaşım için teşekkürler.
    Sevgiler

    YanıtlaSil

View My Stats