Merhaba
23 Nisan da Kayseri' de güzel bir etkinlik hazırlığı içerisindeyim ve sayfama çok fazla zaman ayıramadım.
 #LerzanKaradanli23Nisan da son sayımlara geldik; Allah nasip ederse perşembe günü etkinliğimiz olacak. Çocuklarımız blogger arkadaşlarım ve sponsorlarımız ile güzel bir gün bizi bekliyor.

Gelelim #LerzanKaradandeneyimlere

Bitenleri saklamak çok yaptığım bir şey değildir hatta biter bitmez atarım ki kalabalık etmesin ama az evvelde dediğim gibi bu ara tüm gücümle etkinliğimize odaklandığım için bitenler baktım bir kenarda bana bakıyor onları yazmaya karar verdim.Hemen hepsi severek kullandığım ürünler


Vichy Aqualia Thermal sans paraben cildimi yağlandırmadan nemlendiren güzel bir ürün. Kokusu çok güzel . Cilde sürüldüğünde ağırlık yapmıyor alerji yapmıyor ve en önemlisi suratımı kaşındırmıyor :) Tekrar alırmıyım evet sanırım elimdeki diğer ürünlerim bittiğinde tekrar alabilirim.
Vichy Aqualia Thermal

The Healing Garden in Bloom yurtdışından gelen bir arkadaşımın hediyesiydi. Tam bir yaz kokusuydu. Ben fazla fresh ve naneli tarz kokuları sevmiyorum. O yüzden bunun kokusu çok hoşuma gitti ve hatta bitmesin diye gözüne baktığım kokulardan birisi oldu. İçeriğinde gardenya,orkide,gül,yasemin kokularını barındıran mükemmel bir koku. Tekrar alma şansım olursa kesinlikle alırım. Harika bir parfüm önerisi bence not alın !!!
The Healing Garden in Bloom

Avon Solutions Complete Balance Day önceleri yüzüme sürmek için aldığım sonrasında ise ellerime çok iyi geldiğini farkedince el kremi olarak kullandığım bir ürün. Ellerimi yağlandırmıyor ama nemlendiriyor. Kokusu kötü olmadığı için özellikle gece yatarken ellerime rahatlıkla sürüp yatabiliyorum. Benim için önemli kriterlerden birisi de sürdüğümde bir süre sonra yapış yapış bir his bırakmaması ki bu üründe bu sıkıntıyı yaşamadım. Avon solutions tekrar alınacaklar listemde
Avon Solutions Complete Balance Day

Oda parfümleri konusunda biraz takıntılıydım Glade Clean linen ile tanışana kadar. En sevdiğim kokular vanilya ve hindistan cevizi kokusu olunca genelde bu tarz kokular alıyordum. Birgün Glade clean linen denemeye karar verdim ve o günden sonra salonumun vazgeçilmez kokusu oldu :) indirimleri ve avantajları takip eder hale geldim. Tam bir temizlik kokusu , Kesinlikle boğazımı rahatsız etmiyor ki oda parfümlerinde ilk kriterim budur. Mekanizmasını dolabın üstüne koydum hareket ve ışık algıladığında otomatik sıkıyor ki oda rahatsız etmiyor . Önceleri masa üzerindeydi her odaya girip çıktığımda ya da misafirlerime servis yaparken fısladığı için  fazla geliyordu.Şimdi rahatız.
 Bu ürün de benim için vazgeçilmezler listesinde ilk sıralarda. Hatta artık arkadaşlarım bu koku seninle özdeşleşti ve sürekli aynı kokuyu ve avantajlı satışlarını indirimlerini kolladığın için glade sana reklam için bir koli yollamalı diyorlar :)vallahi  keşke öyle olsa hiç hayır demezdim diyorum

Glade Clean linen


Clinique Happy de mükemmel bir yaz kokusu. Portakal ve bergamot kokusunun baskın olarak hissedildiği bir süre sonrasında ise gül ve beyaz zambak kokusunun ortaya çıktığı hoş bir koku. Kalıcılığı konusunda sıkıntı da olmasa vazgeçilmeyecek bir ürün ancak  fazla dayanmıyor.Çantanızda  bulundurmanız ve ihtiyacınız olduğunda da pıslatmanız gerekiyor. Dediğim gibi kalıcılığı güzel olsaydı tekrar alırdım ancak kalıcı olmadığı için tekrar almam sanırım tabi özleyip karar değiştirmezsem . Çünkü kokusunda farklı bir tat var ve kendini zorla sevdiriyor.
Clinique Happy

12 Yorumlar

  1. kolay gelsin çok güzel olacaktır eminim..

    YanıtlaSil
  2. tam Clinique happy'yi denesem mi dedim ki fazla dayanmaması çok garip geldi

    YanıtlaSil
  3. Çocuklara verilen emeklerin herzaman geri dönüşümü var diyorum.
    Bu arada liste şahane. Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.Hepsi güzel ürünler, ben de ağır koku içeren kokuları kullanamıyorum.Sevgiler...))

    YanıtlaSil
  5. çalışmaların en güzeli çocuklar için yapılanlardır kolay gelsin

    YanıtlaSil
  6. Çocuklar her şeyin en iyisine layık...:) Eskileri de atın yeniler gelsin...:)

    YanıtlaSil
  7. Vichy Aqualia Thermal serisini ben de çok beğendim :) Etkinliğiniz için şimdiden kolay gelsin..

    YanıtlaSil
  8. Çocuklarla yapılan her etkinlik güzeldir kolay gelsin....

    YanıtlaSil
  9. Hepsi çok guzel ürunler.avon solitions ı bende kuullanıstım kokusu bana bebek pudrası gibi geliyordu cok seviyordum .etkinlik icinse kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
  10. Gitsin eskiler gelsin yeniler :)

    YanıtlaSil
  11. Etkinlik için kolay gelsin ve şimdiden iyi eğlenceler.
    Cilt bakım kreminin ellerinizde işe yaradığını görmek şaşırttı beni doğrusu, sevgiler...

    YanıtlaSil
  12. İki bayrami bu yil bir arada kutluyoruz. Ne mutlu bize
    Bayraminiz kutlu, kandiliniz mubarek olsun. Sevgiler.
    www.ozgluntarifleri.com

    YanıtlaSil

View My Stats