Bioblas ürünlerini duymayanımız yoktur. Saç bakımına önem veren ve gerçekten işe yaradığını duyduğum nadir firmalardan. Duyduğum diyorum çünkü ben duymuştum ancak kullanmamıştım. İlk kez kullanacağım ve sonrasında fikirlerimi yazacağım.

Kolimizdeki ürünlerimizi inceleyelim önce dilerseniz

Bioblas Color&More saç boyasıyla başlayalım
5 mineral ve vitamin içeren bitkisel yağ ile saç dökülmesine karşı etkili ilk kit boya ile saçların boyanırken direnç kazanması artık mümkün; Saç sağlığı ve güzelliğinde bitkisel çözümler üreten BIOBLAS Ar-Ge ekibi, saçların boyanma sırasında gördüğü hasarı önleyecek, saçı derinlemesine besleyecek, saç dökülmesine karşı etkili bir yağ formüle etti ve saç dökülmesine karşı uzmanlığını bu bitkisel yağda 5 Mineral ve Vitamin ile birleştirdi

COLOR&MORE içerdiği Kreatin ve Seramid ile renk pigmentlerinin saça derinlemesine işlemesini ve orada hapsolmasını sağlar. Color&More için Ar-Ge uzmanları saç boyalarının performansını ve içerdiği aktiflerin etkinliklerini test etti. En iyi pigment nüfuzu sağlayan ve beyazları %100 kapama özelliğine sahip boyayı geliştirdi. Boyama sonrası etkiyi arttırmak üzere hem saç dökülmesine karşı etkili hem boyanın kalıcılığını arttıran şampuan ve maske ise bu üstün bakımı tamamlamak üzere geliştirildi.

saç boyasını yarın deneyeceğim nasipse. Kaç gündür boyamak için can atsam da takipçilerim biliyor yakın zamanda kayınpederim vefat etti ve Allah yokluğunu göstermesin eşim dostum arkadaşlarım başsağlığına geliyor ve ben bir fırsatını bulup saçlarımı boyayamadım :(

Diğer bir ürünümüz Bioblas Color İntense Şampuan

Kreatin ve seramid içeren formül ile boyalı saçlara özel bakım
BIOBLAS Color Intense, boyalı saçlara özel içeriğiyle saç renginin uzun süre yoğun ve canlı kalmasını sağlar. BIOBLAS Color Intense şampuan, içerdiği kreatin ve seramid ile her bir saç teline hızlıca penetre olur ve kökten uca onarır.  Kreatin, boyalı saçları güçlendirir, direncini arttırır, saçın bariyerini sağlamlaştıran seramidler, saçın daha parlak olmasını  sağlar.
Kreatin ve seramid içeren formül UV filtresi ile saç rengini güneş ışınlarının negatif etkilerinden korur.
Diğer ürünümüz 
BIOBLAS Color Intense Maske, boyalı ve röfleli  saçlara özel içeriğiyle saç renginin uzun süre yoğun ve canlı kalmasını sağlar. BIOBLAS Color Intense Maske, içerdiği kreatin ve seramid ile her bir saç teline hızlıca penetre olur ve kökten uca onarır.
Kreatin, boyalı saçları güçlendirir, direncini arttırır, saçın bariyerini sağlamlaştıran seramidler, saçın daha parlak olmasını  sağlar.

Son ürünümüz ise  Bioblas Boyalı ve Röfleli saçlar için sıvı saç kremi
 
Vücudun dengeli çalışması ve sağlıklı büyümesi için ihtiyacı olan değerli vitamin ve mineraller azaldığında saçlar yenilenmeye ihtiyaç duyar. Yenileyici bakım sağlayan BIOBLAS Color Intense sıvı saç kremi içerdiği phytovitaminler ile saç köklerini güçlendirir ve saçı yeniden yapılandırır. 
UV filtreli formülü ile boyalı saçlarda saç rengini uzun süre korur.
Ürünlerimi en kısa sürede deneyip yorumlarımı yazacağım 

18 Yorumlar

  1. Güzel ürünler güle güle kullanın...

    YanıtlaSil
  2. ben sadece şampuanını kullandım başka kullanmadım sizden takip edeyim

    YanıtlaSil
  3. Bioblas saç şampuanını çok kullandım ve çok dökülen saçlarımın dökülmesini önledi diyebilirim ama başka hiç bir ürün kullanmadım yıllarca ve saç dökülenlere hep tavsiye etmişimdir.% 90 fazlası faydasını gördü diyebilirim.Güle güle kullanın Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullanın :D www.acemiden.com

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullanın ,deneyiminizi bekliyorum.

    YanıtlaSil
  6. Keratein li bakım şampuan ve masesini kullanıyorum bende.Çok memnunum.
    Sizde güle güle kullanın,ürün yorumlarınızı bekliyorum.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  7. çok güzel bir marka gerçekten.. Güle güle kullanın...

    YanıtlaSil
  8. Güle güle kullan yorumlarını bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  9. güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  10. @sibelinmutfagibende hepsini deneyip yazacağım sizlere

    YanıtlaSil

View My Stats