Merhaba herkese
Bir çoğunuzun ismini duyduğu bir kitaptan bahsedeceğim bugün Kocan Kadar Konuş
Şebnem Burcuoğlu instagram sayesinde tanıdığım güzel insanlardan birisi. Gerek paylaşımlarından gerekse yazılarından aldığım pozitif enerjiyle kitabını almıştım ve severek bir solukta denir ya işte aynen öyle bir solukta okumuştum. 

Kitap çok eğlenceli, karakterler çok güzel tasvir edilmiş. Konu hakkında çok fazla tiyo vermek istemiyorum ama okuyunca yüzünüzde bir gülümseme kalacağını kesinlikle söyleyebilirim.



Filminin çekileceğini duyunca da heyecanla beklemeye başlamıştım. Ezgi Mola ''Efsun ''karakteri için bence biçilmiş kaftan olmuş. Sinan da tam kitapta tarif edildiği gibi yani filmi izlerken keşke burası olmasaymış ya da bu karakter kitaba uymamış diyeceğim yeri yoktu. Annemle gittim izlemeye izlerken yerin dibine gireceğim sahneler de yoktu :) o yüzden canınız sıkkınsa özellikle eğlenmek için izleyin derim ben izlerken çok eğlendim en az kitabı okurken eğlendiğim kadar. Kitabın ve filmin ana fikrine gelirsek kocanla anılırsın bu dünyada kocan varsa sende varsın kocan yoksa sen bir hiçsin :)


7 Yorumlar

  1. İlgi çekici bir film...)

    YanıtlaSil
  2. Kitabını bende okumuştum çok beğenmiştim doğrusu filmi konusunda tereddütlerim vardı ama şimdi mutlaka gideceğim...emeğimize sağlık...

    YanıtlaSil
  3. Sadece filmemi gitsem sadece kitabımı okusam yada ikisinidemi denesem hala karar veremedim :)

    YanıtlaSil
  4. Ben de gitmek istiyorum bu filme. Kitabını da okumadım.. :)

    YanıtlaSil
  5. ne kitabı okudum ne de filmi izledim ama izlemek istediklerim arasında

    YanıtlaSil
  6. Eğlenceli bir film olduğu tanıtımlardan belli..Tavsiye için teşekkürler..Sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. Kitabını okumadım ama filmi merak ediyorum.

    YanıtlaSil

View My Stats