Philips kalitesini kullanmayan ya da duymayan yoktur sanırım ama ben gene de sizlere philips markasının kaliteli ürünlerinden Philips 9210 süpürgemden bahsedeceğim








daha öncesinde sulu sistem süpürge ve philips arasında kararsız kalıp daha uygun fiyatlı diye sulu süpürgeyi aldım ama ne kadar büyük bir hata ettiğimi sonradan anladım zira evet çok güzel temizliyordu ancak hiç pratik değil di .Çünkü evi temizledikten sonra birde süpürgeyi temizlemek büyük işkence halini alıyordu. Hele de çocuklu aileler için hiç kullanışlı değildi.
Özellikle mutfak ve oturma odası günlük temizlenmesi gereken odalar olduğu için mutfağı süpür sonrasında makinayı temizle hiç güzel değildi ve çoğu zaman üşenmem neticesinde süpürmüyordum .
Sonrasında eşim bana 14. evlenme yıldönümümde hediye olarak istediğim model olan 9210 toz torbasız süpürgeyi almıştı.
Gelir gelmez hemen denedim harika süpürüyordu. Süpürdükten sonra evde toz kokusu v.s. kalmamıştı. Temizliğim çok kolay bir hal almıştı. Üstelik haznesi dolunca çok kolay bir hareketle hazneyi çöpe dökmem yeterli oluyordu. Ayda bir seferde filtremi temizleyince süpürgemin üzerine süpürge tanımaz olmuştum ve herkese de bu güzel süpürgeyi tavsiye ettim.
Şu anda memnunum ama günün birinde yeni bir süpürge alırsam daha iyisi daha yeni teknoloji ile üretilmiş bir philips süpürge olacaktır. Buna eminim.

Süpürgemin üzerinde gücünü ve sesini azaltma bütonu sayesinde gece bile yerlere birşey döküldüğünde rahatlıkla süpürge işimi yapabiliyorum.Herkese tavsiye ederim. Geçenlerde filtresini de yıkadım bozulma felan olmadı daha da güçlü çekmeye başladı çok seviyorum süpürgemi

2 Yorumlar

  1. Elektrikli süpürge gerçekten çok önemli odayı süpürürken etrafı garip bir koku kaplıyor ya temizlik mi yapıyorum işkence mi çekiyorum belli değil düşüncelerini paylaştığın için teşekkürler arkadaşım bu ürün aklımın bir köşesinde kalsın.

    YanıtlaSil
  2. bızdede bundan var :Ç)cok memnunuz

    YanıtlaSil

View My Stats