Merhaba herkese

Hafta sonu artık geleneksel olarak hazırladığım #LerzanKaradanli23Nisan etkinliğinin 4. cüsü olan #LerzanKaradanli23Nisan4Yasinda etkinliğimizi kutladık.

Etkinlik mekanımız Niğde de çok merkezi yerdeki Henry Jones Cafe oldu. Otantik ve yenilikçi görünümlerin bir arada olduğu son derece zengin menüsü ile bize ev sahipliği yaptı. Güler yüzlü ve nazik personeli ile gerçekten çok mutlu bir etkinlik geçirttiler bize.








 Mekanın bir bölümü tamamen bize aitti bu sayede hem sunumlarımızda hem etkinlik sponsor ürünleri sergilememizde hem de sohbetlerimizde çok rahat ettik. Henry Jones sahip ve çalışanlarına tekrar teşekkür ediyorum.

Etkinliğimize her zaman ki gibi açılış konuşmam ve İstiklal Marşımız ile başladık.











Ardından Lets Havefun Oyun Hamurları firmasından Ayşe hanım bize oyun hamurları ve diğer kırtasiye malzemeleri hakkında bilgiler verdi.


Sonra Revox firmasından Gamze hanım bize Revox firmasının yeni ürünlerinden bahsetti. Mayıs ayında sanırım Eczanelerde olacak ürünleri anlattı. Supriz olması için ben anlatmıyorum ne olduğunu mayıs ayında hep birlikte göreceğiz :) Ayrıca Revox ile ilgili sorularımızı cevaplandırdı Gamze hanım.


Ardından ben etkinliğimize gelemeyip ama ürün yollayarak bize destek olan sponsor firmalarımız hakkında bilgi verdim sonra da fotoğraf çekimlerimizi yaptık ve neşeli sohbetler eşliğinde etkinliğimizi tamamladık. Çok keyifli ve güzel bir etkinlikti. Katılan blogger arkadaşlarıma ve değerli sponsor firmalarımıza çok teşekkür ediyorum. Nice yıllara birlikte olmak dileklerimle... Bir sonraki yazım sponsorlarımız olacak.
İnstagramda  da takip etmek isterseniz @lerzankrbyr

0 Yorumlar

View My Stats