kamera çanta

Kamera Şekilli Çapraz Çanta

Merhaba herkese

Geçenlerde sizlere Zaful yurt dışı alışveriş sitesinden bahsetmiştim. Bu siteyi çok seviyorum çünkü çok çeşit var ve aradığımı bulabiliyorum. Yurt dışı alışverişi yaparken en önemli kriterlerim güvenli olması ve kısa sürede elime ulaşması. Bir de bazı arkadaşlarımın yaşadığı kötü tecrübeleri okuyunca ister istemez içimde bir şüphe oluyordu. Aldıkları ürünlerde sıkıntı yaşayanlar, aldığı ürünle gelenin alakasız olması, ürünlerin defolu oluşu gibi şeyleri okuyunca insan korkuyor. İlk alışverişimde 3 parça ürün aldım ve üçü de tam da istediğim gibi çıktı. Bu yüzden kesinlikle tavsiye ediyorum. İlk olarak sizlerle bu tatlı çantamı paylaşmak istedim.


fotoğraf makinesi çanta

Novelty Camera Shaped Cross Body Bag

Günlük kullanmak için minik bir çantaya ihtiyacım vardı ve hemen Zaful aklıma geldi. Zaful da çok farklı modellerde çantalar var. Fotoğraf çekmeyi çocukluğumdan beri çok seviyorum. Hatta fotoğraf makinesi ile beni bütünleşmiş düşünen arkadaşlarım bile var :) Kameraları çok sevdiğim için tercihim kamera görünümlü çanta oldu. Bir kamerada olan tüm ayrıntılar bu çantada vardı. Küçük oluşu da pratik kullanım için ideal geldi. Ayarlanabilir sapları sayesinde ister kol çantası ister çapraz çanta olarak kullanabilecektim. Zincirli oluşu da çantaya şıklık katmış bence.  İçerisinde 2 ayrı bölüm var bu da benim için artısı oldu.

Siparişime ekledim ve 22 gün sonra elimdeydi. Çok özenli bir şekilde paketlenmiş ve tam da fotoğrafında gördüğüm gibi elime ulaştı.

Ben çantamı çok sevdim. Sizce nasıl ?

0 Yorumlar

View My Stats