Merhaba herkese
Bugün sizlere duyduğumda çok şaşırdığım ve incelediğimde hayran kaldığım bir sanattan bahsedeceğim. anne sütünden mücevher yapımı. Tyana Tasarım bu işi harika yapıyor.

kolye

Anne sütünü bazı kimyasal işlemler ile sizin seçtiğiniz bir tasarım ve maden ile torunlarınıza miras kalabilecek şekilde yaptırmak ister misiniz? Vallahi ben duyunca fikre bayıldım. Zaten çevremde neredeyse çöpçü diye anılacak kadar hatıralarıma düşkünümdür. Bebeklerimin ilk saçı, tırnağı, göbek bağları ve hatta dişlerini bile saklarım :)

İşte Ayşe hanımda benim gibi hatıra düşkünü girişimci bir bayan. Oğlu Rüzgarın doğumu ile her anını hatırlamak istemiş. Emzirmenin ve anneliğin daha uzun yıllar hatıralarında kalmasını istemiş. Araştırırken bu tarz güzel hatıraların yurt dışında yapıldığını görünce neden olmasın bende yapmalıyım demiş. İlk başta araştırmış ama bunu yapanlar tabi ki sırlarını vermemiş ama Ayşe hanım pes etmemiş ve sonunda sihirli formülü hazırlamış , Tyana Tasarım böyle doğmuş. Zamanla bebek saçlarından ve anne sütünden mücevher yapma konusunda kendini geliştirmiş ve şu anda yurdun dört bir yanından sipariş alıyor. Anne sütünden kolyeler yok satıyor.

Siparişler yaklaşık 6 ila 8 hafta içerisinde yapılıyor. Öncelikle siz modeli ve madeni belirleyip ödemenizi yapıyorsunuz sonra kargo ile süt ya da saç yolluyorsunuz sonra Ayşe hanım 19 aylık bebeğinden fırsat buldukça yapıyor ve siparişinizi size ulaştırıyor. Sitede harika ürünler var. Ben süt devresini geçtiğim için küçük oğlumun saçından kolye yaptırmayı tercih ettim. Siteyi incelerseniz eminim siz de benim gibi hayran kalacaksınız. Dilerseniz yeni doğmuş annelere hediye kartı da alıp hediye edebiliyorsunuz. Sadece bayanlar için değil beyler içinde çok şık kol düğmeleri seçenekler arasında var.

Yolunuz açık olsun Ayşe hanım.

Ben hatıralarıma düşkün olduğum için benim gibi düşünen ve çalışan herkesin özellikle de kadınların desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum.

0 Yorumlar

View My Stats