Merhaba herkese


Sinan Yağmur
Bugün size çok çok özel bir insandan bahsedeceğim. Kendini okyanusta bir damla sanan bir sel yazar Sinan Yağmur...
Kendisi Mevlanayı en güzel sözlerle anlatan Şemsi en uç noktalarıyla tanıtan biri Sinan Yağmur


Aşkın Gözyaşları kitabını okurken farklı duygulara kapıldım; yok yok hiçbir insan bu denli Hak aşığı olamaz demiştim. Hiç kimse bu kadar doğru cümlelerle Mevlanayı tanıtamaz, Şemsi sevdiremez;kimse kendi hayatını Allah yoluna bu denli adayamaz demiştim.
Rabbim dualarımı kabul etti tanışma imkanı buldum.Tanışmakla da kalmadım onu anlama onun hikayesini dinleme fırsatı da buldum ve sonra anladım ki yaşadıklarının yada hissettiklerinin neredeyse onda birini yazmış sadece Sinan bey.
Onu tanımaktan onun kitapları ile Mevlanayı,Şemsi ve asıl önemlisi Hakkı tanımaktan dolayı çok mutluyum.Mevlana için Şems ne ise günümüz ben ve benim gibi Müslümanlar için Şems de odur.
Sinan Yağmur
Rabbim bana,eşime ve özellikle evlatlarıma onun yaşadığı hayat gibi yaşamayı onun gibi Hakkı anlamayı ve sevmeyi nasip etsin.Yolun hep aydınlık ve açık olsun Sinan Yağmur bizi aydınlatmaya devam et;et ki senin gibi bizde bu okyanusta önce damla sonra sel olalım bizde yeni nesilleri aydınlatalım.
Aşk kıblemdir, sevgi seccadem... Her ibadeti bozmanın keffareti vardır, Aşk'ın keffareti de nardır...

Mesnevi sadece bir kitap değildir. Mesnevi, satırlarda insanlığın ve hayatın anlamlı damlalarını okuyucuya sunan bir mâna denizidir. İnsanlar; önce kendini, sonra evreni gösteren ve tanıtan bir aynadır. "Körler çarşısında ayna satılmaz" diyen Hz. Mevlâna bizi bize anlatma yolunda büyük bir eseri hediye etmekte ve bizleri insaf, izan ve inanç ikliminde mutluluk nefesi solumaya davet etmektedir.

Mesnevinin, gençliğimize ahlaki bir kişilik kazandırmadaki önemine binaen, milli ve manevi duygularla, karakterini geliştirmiş, aydınlık bir gelecek kurma düşüncesiyle kaleme alınmış hikayele-rinden bir demet sunmayı amaçladık.

Bu kitabımızda çocuğundan, yetişkinine kadar tüm insanlığın kendine bir ders çıkaracağı mutlaka bir hikaye vardır. Ayrıca her hikayenin sonunda O hikayeden çıkaracağımız dersler ile ilgili mesaj pasajı vardır.


ben kitaplarını çok sevdim. Kimya Hatun kitabını merak ediyorum ilk işim okumak ve anlamaya çalışmak olacak
sizde okumak isterseniz bu adresten uygun fiyatla ve adınıza imzalanmış olarak sipariş verebilirsiniz



3 Yorumlar

  1. Bu kitabı okumadım ama yazdıklarından sonra merak ettim. Mevlana ve Şems i anlatan bu kitabı okumaya çalışacağım ☺️

    YanıtlaSil
  2. Sinan Yağmurun kitabını okumadım ama merak etttim . Tanıtım için çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar güzel anlatmışsın canım Sinan Yağmurun kitaplarını merak ettim şimdi.

    YanıtlaSil

View My Stats