si lolitaMerhaba herkese
Bu gün sizlere bana hediye gelen ve benim de çok severek kullandığım bir parfümden bahsedeceğim. Lolita Lempicka Si Lolita en iyi parfüm listesinde yer alan bir koku. Ambalajı çok şık dört yapraklı yonca şeklinde ve şeffaf kenarları yaldızlı bir şişesi var. Üst kısımda fıs fıs kısmında altın rengi harflerle parfümün ismi yazıyor ve boğaz kısmında da çiçekli minik bir fular var. Açıkçası  vitrinde bile sergilenecek kadar şık. Zaten ambalaj konusunda Lolita Lempicka serisi bir numara tüm parfümlerinin ambalajları çok şık ve gösterişli.











si lolita
























Parfümün kokusuna gelecek olursak tam bir yaz kokusu diyebilirim. Daha önce Lolita Lempicka Femine kullanmıştım ama onun kokusu biraz daha ağırdı. Si lolita ise daha hafif ve içerisinde hem baharat kokuları hem de çiçek kokularını barındırıyor. Birbirine benzeyen kokular gibi değil; ne çiçek kokusu çok baskın ne de odun, baharat kokusu. Farklı bir tarzı var. İlk sıktığımda şekerli gibi geldi ki şekerli kokuları hiç sevmem. Şekerli kokular başımı ağrıtıyor bilmiyorum bu şekilde başka rahatsız olan var mı ama :) Bu yüzden bu parfümü de sevemeyeceğimi düşünmüştüm. Ancak sıktıktan sonraki kalan kokuda asla şeker kokusu yok. Kalıcılığı orta karar yani sıktığım gün boyunca hissediliyor ama ertesi güne kalmıyor. Bu da bence eksi bir durum değil.  Yaz için bir koku arayışında iseniz ya da hediye almak için tester dan bakma imkanınız varsa şans verin derim. Kim bilir bu tatlı şişesi ile belki de size uğur getirir :)) (böyle batıl inançlarım yoktur sadece latife yaptım )

lolita parfüm


Bendeki 30 ml ama 50 ml lik ve 80 ml lik de ambalajları var.

Lolita Lempicka Si Lolita fiyatı 79TL-250TL arasında değişiyor alacağınız siteye ve ml sine göre.
Almak isterseniz bana hediye alan kişi hepsi burada dan almıştı bildiğim kadarı ile. N11 de ise 79 Tl ye bulabilirsiniz.

Siz Lolita Lempicka Si Lolita hakkında ne düşünüyorsunuz ?

0 Yorumlar

View My Stats