Merhaba herkese
Bir önceki yazımda Zaful.com dan yapmış olduğum çanta alışverişimi yazmıştım. Bu günde almış olduğum fırça seti ve elbiseden bahsedeceğim sizlere. Daha önceki alışveriş yazımı okumak isterseniz tıklayın

zaful fırça seti
Makeup brush set
makyaj fırça seti
Makyaj fırça seti
Makyaj fırçası seti turkuaz renkli ve çok şık. 18 parçadan oluşuyor içerisinde yok yok. Özellikle detaylı makyajlar için mükemmel nitelikte. Fırçaları henüz yıkamadım ama şimdilik dökülme yapmadı ve yumuşacık. Allık fırçası ve far fırçasını denedim gayet kullanışlı geldi.

Gördüğünüz gibi çok şık bu makyaj fırçası seti içerisinde en sevdiklerimden birisi de kaş fırçaları oldu. Hem taramak için hem boyamak için iki farklı fırça oluşunu çok beğendim. Eğer sizde almak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.
tunik
Smock Dress

Zaful da çok güzel Smock Dress ( önlük elbise ) çeşitleri var . Arasından seçim yapması gerçekten çok zor. Benim tercihim rahat ve salaş olması açısından bordo renkli bu elbise oldu. Hem tunik hem elbise olarak kullanabileceğim.
elbise
Zaful Dress
Eteklerinin fırfırlı oluşu elbiseye şirin bir hava katıyor. Kolları büzgülü ve lastikli bu da benim kullanımım için çok uygun çünkü kollarımı yukarı kaldırdığımda yukarı doğru sıyrılan şeyleri hiç sevmiyorum.

Elbise-tunik olan bu kıyafeti ben çok sevdim. Sizce nasıl ?

0 Yorumlar

View My Stats