Merhaba herkese

Öncelikle ülkemizde yaşadığımız yangın ve sel felaketlerinden dolayı herkese büyük geçmiş olsun diyorum. O kadar kötü günler yaşıyoruz ki :(( hepsinin bir kabus olmasını uyanınca normal yaşantımıza dönebilmeyi çok isterdim. Geleceğe dair ümitlerim o kadar azaldı ki 

Ozonlabs Sepia Anti Aging Serum 


Neyse kafamı bir nebze de olsa dağıtabilmek için blogumun başına geldim ve sizlere sevdiğim bir üründen bahsetmeye karar verdim. Bugün size bahsedeceğim ürün Ozonlabs Sepia Anti Aging Serum.

Ozonlabs ürünlerinden daha önce bahsetmiştim sizlere; Ozonlabs Bellatrix Güneş Losyonu, Ozonlabs Olive Oil Serum, Ozonlabs Ozonlava Bentonit Volkanik Kil hakkında yazılarımı üzerlerine tıklayarak okuyabilirsiniz. 

Ozonlabs Sepia Anti Aging Serum 30 ml mavi damlalıklı bir ambalaja sahip.

Ozonlabs Sepia Anti Aging Serum İçerisinde Ne Var?

Serum içerisinde çivit otu, Helianthus Annuus Seed Oil var. İçeriğinin temiz olması benim için çok önemli. İçim rahat bir şekilde denedim. 

Ozonlabs Sepia Anti Aging Serum 


Ozonlabs Sepia Anti Aging Serum Ne İşe Yarar?

Serum cildin su içeriğini artırarak daha canlı görünmesine sebep oluyor. İçerisindeki A, E,C ve D vitaminleri ile cildi kırışıklıklara karşı koruyor, ince çizgilerin oluşmasını engelliyor.

Benim deneyimlerime gelecek olursak; Sepia Serumu kullanmadan önce cildimi Ozonlabs Probiyotik yüz temizleme köpüğü ile temizledim ardından gece yatmadan cildime yedirip yattım. Serumun yapısı bayağı yağlı. Cildim kuru olduğu için çok sorun olmadı ancak yağlı ciltler anlaşabilir mi bilmiyorum. Bir de şunu ilave etmeliyim cildim çok kuru olmasına rağmen tam yedirebildiğimi söyleyemeyeceğim, hep yağlı bir yapısı oluyor. Yani az sürerek de denedim gene de o yağlı his kalıyor, tamamen yemiyor cildim (belki cilt yapımdan kaynaklıdır bilemiyorum). Üzerine makyaj yapacağım zaman iyi oluyordu çünkü fondöten ya da renkli güneş kremleri sürmeden önce mutlaka bol nemlendirici sürmem gerekiyor; yoksa fondöten ya da renkli güneş kremi kalıp gibi duruyor yüzümde. Göz çevresine ve alın çizgilerine çok iyi geliyor.

 Bir de bu süreçte ağır bir grip geçirdim burun kenarlarım felaket derecede kurudu, yara oldu. Bu dönemde en iyi gelen şey Sepia Serum oldu. Diğer krem ve losyonlar sürdüğümde yakıyordu, sık sık burnumu yıkadığım için kalıcı da olmuyordu. Ancak Sepia Serum yakmadığı gibi yağlı yapısından dolayı yıkasam da etkisini sürdürmeye devam ediyordu. Bayağı işime yaradığını söylemem lazım.Abartmıyorum silmekten ve yıkamaktan yara olan burun kenarlarımı 3 günde iyileştirdi (günde 2 kez uyguladım). 

Benim Ozonlabs Sepia Serum hakkındaki deneyimlerim bu şekilde. Bana göre tek olumsuz tarafı ki dediğim gibi benim cildimden mi kaynaklı bilmiyorum tam olarak yediremiyorum o yağlı yapısı hep kalıyor. Yağlı olmasına rağmen sivilce vs yapmadığını da ilave etmem gerekiyor. Ozonlabs Sepia Serum fiyatı 240 TL. Bence alacak olursanız set olarak alın hem daha uyguna gelecektir hem de birbirini tamamlayan ürünler ile cilt bakımınızı tam anlamıyla yapın. 

Sizler Ozonlabs Sepia Serum kullandınız mı? Yorumlarınızı bekliyorum. 

2 Yorumlar

  1. Hepimize çok geçmiş olsun. Ahh o yağlılık hissini bende hiç sevmiyorum

    YanıtlaSil
  2. Antiaging serumlar tabii ki ilgi alanımiz bir yaştan sonra ☺️

    YanıtlaSil

View My Stats