Merhaba herkese

Geçtiğimiz yıllarda birkaç ürününü denediğim Naturel Kozmetik Firması ORGANİQUE yepyeni ürünleri ile Türkiye'de tekrar aktif olarak bizlere doğal içerikli ürünler sunuyor.

Organique Banyo&Masaj Yağı
 Bugün sizlere anlatacağım ürün Organique Banyo&Masaj Yağı

İçeriğinde paraben, Peg-s, Sles, Als, Vaseline, Parafin, Silikon ve zararlı maddeler yok. Organique Banyo Masaj Yağı portakal, yağ asitleri, vitaminler, ayçiçek yağı ve bitkisel yağlar içeriyor. İlk kullanımda bile farkını gösteriyor inanın. Portakalın o hoş kokusu ve içeriğindeki yağlar cildi yıpratmadan bakım yapıyor.

Kullanımı ise oldukça kolay duştan çıktıktan sonra çok küçük bir miktar ürünü cildime sürüp nazikçe yediriyorum. Bazen de gece yatmadan cildime sürüp yattığımda sabaha yumuşacık bir cilt ile uyanıyorum.

Benim gibi kuru ciltlilerin bayılacağı bir ürün bu. Benim yüzüm, ellerim ve kollarımın cildi o kadar kuru ki bazen o kuruluktan kaşıntı ve yanma oluyor. Çok sık yağlı içerikli kremler kullandığım zaman da akne sorunu oluşuyor. Bu tarz güzel içerikli yağlar ise cildimi bozmadan nemi cildime hapsediyor. Çok sevdiğim markanın kuru yağı vazgeçilmezim idi sanırım bu masaj yağı onun tahtına oturacak. İçeriğinin temiz olması da ürünü sürekli kullanmak istememdeki en büyük etmen.

Duşta peeling yaptıktan sonra kullanıldığı zaman çok daha etkili oluyor çünkü gözenekler açık oluyor ve ürün tam anlamı ile emiliyor. Ben ürünü çok sevdim. Ürün bittikten sonra diğer kokularını da denemek istiyorum. Organique Banyo Masaj Jeli Fiyatı 87.50 TL

Sizlerde temiz içerikli ürünler denemek isterseniz www.organiqueturkiye.com sayfasını ziyaret edin


0 Yorumlar

View My Stats