Merhaba herkese
Geçtiğimiz haftalarda Cocosh She sitesinden alışveriş yaptığımı belirtmiştim. Bir önceki yazımda makyaj fırçaları hakkında bilgi vermiştim.
Cocosh She Makyaj Malzemeleri
Bu yazımda da Cocosh She makyaj malzemeleri hakkında bilgi vereceğim.

Öncelikle Cocosh She rujlarından bahsedeceğim.

Şahane ambalajı ile Cocosh she Everyday Ruj 2 numara. Kadifemsi etkili parlak ve yumuşacık bir dokusu var. Özel tasarımı sayesinde isterseniz anahtarlık isterseniz kolye olarak bile kullanabiliyorsunuz. Yoğun nem ve yoğun pigmentasyonu ile dudaklarda kuruluk yapmıyor.



Color Cramy Ruj bendeki 1 numara. Yoğun bir bordo ve kahverengi içeren ruj dudaklarda dolgun görünüm vaat ediyor.


Cococs She lipstick bendeki renkler 03, 23 ve 22.
03 numara lipgloss tam bir ten rengi. Çok doğal ve güzel gözüküyor. 22 numara lipgloss biraz daha kahverengi turuncu arası hoş bir renk. 23 numara lipstick ise tam bir kırmızı. Kesinlikle çok kalıcı. İnstagramda paylaşmıştım su ve sabunla bile yıkadığım halde çıkmadı. Yani sürüp kuruma süresinde bozmadan beklerseniz gün sonuna kadar bozulmadan dağılmadan kalıyor. Ağırlık yapmıyor. yapış yapış kalmıyor ben çok beğendim. İçeriğinde E vitamini ve avakado yağı olduğu için dudaklarda kuruma yapmıyor. Makyaj temizleme ürünü ya da mendili ile çıkıyor.

Master Highlighter incecik yapısıyla sim sim durmayan bir aydınlatıcı. Dokusu o kadar ince ve güzel ki cilt ile çok çabuk bütünleşiyor ve doğal bir aydınlık veriyor.


Cocosh She Terrecotta allık bendeki 11 numarası. Bronz rengi, kırmızı ve gold renklerin karışımından oluşuyor. Eşit bir dağılım ile aydınlık ve güzel bir görüntü veriyor. .

Cocosh She Super Long Lash Mascara ilk kullandığımda biraz ıslak görüntü verse de tek katta bile yeterince dolgunluk ve uzatma etkisi yaratıyor. Çok uzun süre kullanmadığım için (en fazla 3-4 saat durdu ve sildim ) o süre içinde akma filan yapmadı ama uzun bir gün sonuna doğru akma v.s. yapar mı bilmiyorum bende o etkisi olmadı. Zaten maskara gözyaşı, ter ve suya maruz kalınca akma yapmama garantisi veriyor. Yoğun siyah sevenler için ideal. Ben örümcek bacağı görüntüsünü sevmediğim için sadece tek kat kullanıyorum. Fırçasını da çok sevdim rahat kullanılıyor.

Cocosh She 14 color eyeshadow palette ambalajı ile de fark yaratıyor. 6 tanesi ışıltılı olmak üzere 14 renkten oluşuyor. Mıknatıslı kapağı ve aynalı tasarımı ile kullanımı ve çantada taşıması çok kolay. İçerisinde iki taraflı bir de far fırçası mevcut. Renkler hem buğulu göz makyajlarında hem de hafif göz makyajlarında kullanabileceğiniz renkler. Pigmentasyonu yüksek ve uygulaması kolay. Bazsız bile güzel renk veriyor. Renkleri tam yansıtabilmek için filtre ya da fondöten kullanmadım.



Cocosh She kaş farı kaş renginize uygun tonu kullanarak daha belirgin ve düzgün bir kaş görüntüsü için kullanabilirsiniz.


Benim aldığım ürünler bunlardı. Siz Cocosh She indiriminden alışveriş yaptınız mı?

1 Yorumlar

View My Stats