tesettür tunik
Tesettür Stil 

 Merhaba herkese

Niğde de havalar soğudu ve ne giyeceğimizi şaşırdığımız günler yaşıyoruz. Sabah evden çıkarken güneş ışıkları varken akşam bardaktan boşanırcasına yağmur ile eve dönüyorum. Yağmurluk aldığım gün sıcaktan pişerken almadığım gün ıslanıyorum :))) Bugün de öyle bir gündü. Yanıma yağmurluğumu aldım giymedim çünkü evden çıktığımda yelekle bile terledim diyebilirim ardından 2 saat sonra korkunç bir yağmurla iyi ki yağmurluğum yanımda dedim.

Gelelim bu günkü tesettür kombin seçimime; Bugün de farklı bir Tesettür Stili ile sizlerleyim. Genellikle tercih ettiğim gibi bir tunik bir yelek ve bir pantolon ve uyumlu bir şal ile bugünü tamamladım. Renk uyumu benim için çok önemli o yüzden şal, ayakkabı ve çantamı gri kullandım. Kolları fırfırlı tunik biraz klasik olunca çanta olarak clutch tarz çanta kullanmak istedim.

Kombinde kullandığım siyah yelek daha önce bir kombinimde de vardı belki hatırlarsınız.  Her türlü kıyafete uyum sağlayabilen bir yelek olduğu için severek kullanıyorum. Zaten yeleksiz, ceketsiz çok az kombin yapıyorum bu yüzden tunik sayım kadar yeleğim, ceketim var. Umarım kombinimi beğenirsiniz. Alt kısımda ayrıntılar var

Kolları fırfırlı Somon Rengi Tunik  Allday.com.tr
Siyah Cepli Peluş Yelek Modanisa 
Gri Platform Bot Patırtı.com
Gri Clutch Uspolo
Gri Şal Kayra 





























0 Yorumlar

View My Stats