Merhaba herkese

Çok sıcak günler yaşıyoruz. Bu yüzden sık sık yüzümü yıkıyorum ama bir taraftan da  nemlendirmeye çalışıyorum. Bunları yaparken de cildim yağlanıp sivilcelenmesin ama kuruluktan pul pul da  dökülmesin istiyorum.
       Bugün sizlere yepyeni bir ürün tanıtacağım. Markazen Yüz ve Makyaj Temizleme Köpüğü 
markazen yüz ve makyaj temizleme köpüğü
Markazen Yüz ve Makyaj Temizleme Köpüğü

yüz köpüğü

Makyaj yapmış da yapmamış da olsam yüzümü kurutmayan bir temizleyici ile yıkamadan içim rahat etmiyor. Cildime iyi baktığım için yaşıma rağmen düzgün; yoksa bir çok bayan gibi ben de akne ve büyük gözenek sorunu ile karşı karşıya kalabilirdim. Hiç bir şey yapamasam bile yüzümü yıkayıp nemlendirici sürmeden yatmıyorum. Cildim kuru olduğu için her temizleyiciyi de kullanamıyorum. Yüz yıkama jellerinden çok köpük şeklindeki temizleyiciler  hoşuma gidiyor belki daha pratik geldiği için:)
Markazen Yüz ve Makyaj Temizleme Köpüğü

Markazen yüz temizleme köpüğünü incelediğimizde bitkisel olduğunu görebiliyorsunuz. Hani doğal ürün takıntınız var ise bu tam size göre. İçeriğinde üç çeşit bitki özü var. Kokusu sabuna benziyor. Düzenli kullanımda leke gidermeye de yardımcı oluyor. Vegan sertifikalı olması da bir artısı. Markazen Volkanik kil maskesi ile kullanıldığında etkisini daha çabuk gösteriyor ki ben daha öncesinde Markazen Volkanik Kil Makesi denemiş ve yorumlamıştım; yazımı buradan okuyabilirsiniz.

Benim deneyimlerime gelince henüz lekelerde yarattığı etkisini görecek kadar uzun süre kullanmadım (ilerde bu yazıya o etkisini görüp görmediğimi yazacağım). Markazen Yüz ve Makyaj Temizleme Köpüğü sabun gibi koksa da cildimi sabun gibi kurutup germedi. Herhangi bir alerji ve kaşıntı da yapmadı. Makyaj varken denediğimde fondöten de dahil çok güzel temizledi. Göz çevresi için ise pamuğa sıkıp sildim ve gayet güzel temizledi. Çok şükür gözlerimi yakmadı :) Temizlemesini ve ferahlık etkisini çok sevdim. Markazen Yüz Temizleyici Köpük Fiyatı 27.90 TL


0 Yorumlar

View My Stats