Merhaba herkese

Bugün sizlere daha öncesinden de çok severek kullandığım ve #LerzanKaradanli23Nisan4Yasinda etkinliğimizde de sponsorlarımızdan olan Benim Propam Lrouge ürünlerinden bahsedeceğim. Lrouge Benim Propam Ürünleri Hakkında Fikirlerimi anlatacağım.Etkinlik yazısını okumak isterseniz tıklayın

Öncelikle Lrouge Vanilya parfümü gerçekten çok güzel ve kalıcı. Vanilya kokusunu çok sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım :) eve aldığım tütsü çubuklarım bile vanilya kokulu. Ama böyle çiğ bir koku olmayacak çiçek kokusuyla karışık bir vanilya olabilir ya da sandal ağacı kokularıyla karışık olabilir. Bu Lrouge Vanilya adlandıramadığım bir güzellikte kokusuyla tam not aldı benden 55 ml şişesi ile bu yaz hep benimle olacak. Satın almak isterseniz şu an indirimde 36 TL ye buradan alabilirsiniz.
vanilyalı sprey

Bir diğer Hepsipropada ürünü Lrouge Bal Süt Vanilya özlü Şampuan
Harika kokusu ve yumuşacık dokusu ile çok sevdim. Hani eskiden kokulu silgiler vardı çok severdim ben onlara benzer çok güzel bir kokusu var. Bütün saç tipleri kullanabiliyor.

Temizlik ürünlerine gelecek olursak; Clever Home Care Ocak, Fırın, Aspiratör temizleyici çok eskiden beri kullandığım bir ürün. O zaman siteden getirtir indirim zamanlarında eve stok yapardım. Eski evimde çok kalabalık bir misafirim olduğunda yoğun kızartma et yemeği derken o gün temizleyememedim ve sonra baktığımda  mutfak avizem çok yağlanmıştı; artık atmayı düşünüyordum. Sonra aklıma geldi Clever Home Care bir deneyeyim dedim ve sıkmam ile tüm yağı aşağı indirmesi bir oldu. Ürün çok güzel temizliyor ve gerçekten hem fırın hem ocak hem aspiratörde uğraştırmadan parlatıyor. Ürünün bana göre tek eksisi çok yoğun bir kokusu var. Yani benim gibi rahatsız oluyorsanız benim gibi sıkın kapı pencere açın havalanınca geri dönüp temizleyin. Yoksa kokusu beni aşırı rahatsız ediyor ve tüm gün öksürebiliyorum. Ancak şunu belirtmeden geçemeyeceğim Clever Home Care temizleyiciler astım hastaları için bile herhangi bir zarar vermiyor, kokusu akciğerlere bir tahrişe sebep olmuyor. Ben daha önceki yazılarımda da belirtmiştim maalesef fazla hassas bir yapıdayım bana dokunabiliyor.
Diğer bir ürünüm Clever Home Care Banyo Temizleyici . Bu ürün de diğeri gibi işini gerçekten çok iyi yapıyor ve övgüyü hak ediyor. Hem duşakabin hem wc hem de lavabo ve bataryalarda parlaklık sağlıyor lekeleri çıkartıyor. Bunun da eksisi aynı şekilde kokusu beni biraz rahatsız ediyor. Duşakabin ovalarken maske kullanıyorum. Belki sizlere bu şekilde dokunmaz çünkü bana normal çamaşır suyu, dolum parfümler, markasız kolonyalar da bu şekilde dokunabiliyor. Hatta bazı firmaların kendilerine özgü parfümleri oluyor mekanlarda kullanılan (mesela LCW). O mağazalara ne zaman gitsem öksürerek çıkıyorum o kokuyu çok beğenmeme rağmen dokunuyor. O yüzden kokuları sizlere normal de gelebilir.


Sizler bu ürünleri denediniz mi? Memnun kaldınız mı?

0 Yorumlar

View My Stats