Merhaba herkese

Kış alışverişini çok seviyorum ama bu ara o kadar çok kazak, mont ve bot aldım ki biraz da yazlık alışveriş yapmayı özledim. Özellikle ev gezmelerinde giymek için tercihim stiletto ayakkabılar olunca farklı ve renkli bir stiletto aradım ve aradığımı Zaful sitesinde buldum.
Zaful Çizgili Rengarenk Desenli Stiletto

Her renk kıyafetle mükemmel uyum sağlayacağını düşündüğüm stilettolar rengarenk şeritlerden oluşuyor. Üzerinde perçinli süsleri var. Bilekten bağlı ve arkası açık stilettonun boyu 11 cm. Yüksek olmasına rağmen rahat bir ayakkabı. Yazın dışarıda da rahatlıkla kullanabileceğim Çizgili Rengarenk Desenli Stiletto ayakkabılarımı şimdilik ev gezmelerinde renkli trikolarım ile kombin yapıyorum. Her görenin bayıldığı bu stilettolar şimdiye kadar giydiğim ayakkabılar içinde en çılgın ve farklısı. Karışık desenli olması işimi kolaylaştırıyor çünkü düz renk triko kazak, düz renk gömlek ya da düz renk tunikler ile çok kolay kombin ediliyor. İçerisindeki renk çantalarla da uyumlu oluyor.


 Bir çok kişinin giymeye cesaret edemeyeceği bu model ayakkabılara sahip olduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Zaten Zaful sitesinden alışveriş yapmayı sevmemin en büyük sebebi kolay kolay kimse ile pişti olma şansımın olmayışı ve genelde zevklerime uygun şeyleri bulabilmem.

Ben bu ayakkabılarımı çok beğendim. Sizce nasıl? Sizler bu stilettoları giymek ister miydiniz?





0 Yorumlar

View My Stats