Merhaba herkese

Rosegal İncili Bordo Elbise
Yurt dışı alışverişi yapmaya alıştım ve çok seviyorum. Tek olumsuz tarafı bazen boyutlarda olabiliyor. Çünkü ben M beden giyiyorum çoğu zaman tam gelirken bazen de büyük gelebiliyor. Ama olsun Rosegal sitesinden aldığım kıyafetler, aksesuar ve ayakkabılar hep çok kaliteli ve çok şık oluyor.

Son Rosegal alışverişim modası asla geçmeyen son bir yıldır da hemen her yerde görmeye alıştığımız incilerle süslü. Alışverişim incili bordo elbise oldu. Casual bir stilde polyester kumaş olan bordo incili tunik elbisenin incileri tek tek monte edilmiş. Yapıştırma olmadığı için zorla sökmediğim sürece düşme riski yok. Ben M beden aldım ama S alsam da olurmuş çünkü bana biraz büyük geldi. Ama salaş giyinmeyi de sevdiğim için sorun etmedim. Sizler sipariş verecek olursanız bunu göz önünde bulundurun diye yazıyorum. Tunik olarak ya da elbise olarak giymek mümkün. Kumaş yumuşak ancak likralı değil. Taytlar ile de kombin yapabileceğiniz bu bordo incili tuniğin  farklı renkleri de vardı. Ama ben bordo tercih ettim. Sizler beğendiniz mi?
















Rosegal Valentines Gift indirimleri devam ediyorken siteye bir bakın derim. Çok güzel hediyeler var. Best Valentines Gift 2018 bölümünde %70 e varan indirimler var. İndirimler için kupon kodu BEMINE . Ben bir kaç ürün beğendim bile.



sevgiliye hediye



uzun süre yaşayan gül
sevgililer günü hediyesi gül


Sizce de çok güzel değiller mi? Klasik hediyelerden sıkıldıysanız siteye bir göz atmalısınız.

0 Yorumlar

View My Stats