Merhaba herkese

Bugün sizlere Bioblas Saç Dökülmesine Karşı Onarıcı Şampuan ve Bioblas Saç bakım yağı hakkında yorumlarımı paylaşacağım.

#LerzanKaradanli29Ekim3Yasinda etkinlik sponsorlarımızdan birisi de Bioblas idi. Bioblas bizlerin saç tipine göre şampuanlar yolladı. Ben de hemen denemeye başladım. Sonrasında Bioblas yılbaşı için şampuan ve saç kremi hediye gönderdiğinde de sevdiğim için kullanmaya devam ettim.


Ürün %100 bitkisel içerikli. Procyanidin ile güçlendirilmiş. PROCYANIDIN üzüm çekirdeğinden elde ediliyor. Güçlü bir antioksidan olan procyanidin serbest radikallerin zararlı etkilerini azaltarak sağlıklı saç gelişimini destekliyor. Saçların büyüme sürecinde sağlıklı olmasını sağlayıp saç dökülmesini azaltıyor. Üzüm çekirdeğini zaten normalde de un olarak kullanıyorum çünkü faydaları saymakla bitmiyor. Şampuanımın içinde olduğunu bilmek de bana güven verdi.

Benim saçlarımda uzama problemim yok (çok şükür ) hatta çok hızlı uzar, ancak mevsimsel ve strese bağlı dökülmeleri çok yaşıyorum. Bunun için hemen kullanmaya başladım. Şampuanın kokusunu çok sevdim. Yoğun bir yapısı var ve o yüzden az miktarda kullanmak yetiyor. Köpürmesi de temizliği de gayet güzel. Yaklaşık iki aydır kullanıyorum ve dökülmelerim ciddi anlamda azaldı. Krem kullanmadan da çok rahat taranması ve saçlarımı parlatmasını çok sevdim. Kullanırken hiç bir eksisine rastlamadım. 








Bioblas argan yağlı saç bakım yağı ise bence efsane. Çok harika bir kokusu var, hani parfümünü bulsam alacağım o kadar güzel kokuyor. Minicik bir krem tüm saçımı nemlendirmeye yetiyor. Saçlarımı yıkadıktan sonra sinüzitim olmasından dolayı fazla kuruttuğum için aşırı elektriklenme oluyor ve argan yağlı saç kremini sürdüğümde o kabarma ve elektriklenme yok oluyor. Saçlarımı asla yapıştırmıyor ve ağırlaştırmıyor ama dediğim gibi ben çok az miktarda kullanıyorum ve o da yetiyor. Şampuan ile birlikte kullanmaya başladım ama gördüğünüz gibi hala çok eksilmedi. Yani hem güzel hem de ekonomik.

Bioblas Saç dökülmesine karşı onarıcı şampuan fiyatı 17.11 TL
Bioblas Saç Bakım Yağı Fiyatı  17.52 TL


Bioblas ürünlerini isterseniz internet üzerinden satın alabilirsiniz isterseniz kokularına da bakayım derseniz  Migros, Rossmann, Gratis, Watsons ve seçkin eczanelerden alabilirsiniz.

Sizler kullandınız mı? Memnun kaldığınız ya da kalmadığınız yönleri oldu mu?






0 Yorumlar

View My Stats