Merhaba herkese

Bugün sizlere SofttoPlus Snail Mask hakkındaki fikirlerimi paylaşacağım sizlerle. bahsedeceğim. Bu tarz kullan at kağıt maskeleri çok seviyorum. Hem pratik oluyor hem de çabuk sonuç veriyor.

moistruizing snail mask

Snail maske (Salyangoz Maske)özellikle kuru ciltler için üretilmiş ve yoğun nem vaat ediyor. Cilt kuruluğundan kaynaklanan pul pul dökülme ve ince çizgileri önlemeye yardımcı oluyormuş.Hepimizin bildiği gibi nem dengesi sağlanan cilt, daha pürüzsüz, parlak ve sağlıklı görünüm elde eder.

Maskeyi açar açmaz çok hoş sof bir koku sardı her tarafı. Böyle güzel kokulu maskeleri çok seviyorum çünkü en az 15 dakika yüzümüzde duran şeyin rahatsız etmemesi önemli.

Göz ve dudak çevresine dikkat ederek yüzüme yerleştirdim. Gerçi suratım biraz ufak olduğu için bu tür maskeler bana biraz büyük gelse de zorlanmadan yerleştirdim. Serumu çok yoğundu. Yüzüme yerleştirdiğim andan itibaren bayağı bir serinlik hissettirdi ki bu çıkartana kadar devam etti. Kalan serumu ellerime yedirdim ve beklemeye başladım.

20 dakika bekledikten sonra (15 dakika yazıyordu ama baktım kurutma kaşıntı v.s. yapmadı bekledim) ılık suyla duruladım. Ardından duşa girdim. Normalde cildim duş sonrası aşırı gerilirdi çıkar çıkmaz nemlendirici sürmek zorunda kalırdım ama bu defa gerilmedi. Aydınlatıcı özelliği hakkında bir şey diyemeyeceğim çünkü tek kullanımda bunu anlamak zor ama nemlendirmesi gayet hoşuma gitti. Haftada 1 kez yapmak gerekli diye düşünüyorum. Herhangi bir yan etki gözlemlemedim. Sizler denediniz mi memnun kalıp kalmadığınız yönleri var mı?


Softto Plus Moistruzing Snail Mask fiyatı 10 TL- 15 TL arasında değişiyor.

0 Yorumlar

View My Stats