Merhaba herkese

Bugün sizlere sevdiğim bir maskaradan daha bahsedeceğim. Essence Lash Princess Hacim Maskara isminden de anlaşılacağı gibi bol hacim vaat eden bir maskara. Rengi koyu siyah. Ambalajı çok şık ve adeta bir gece kıyafetini anımsatıyor. Balo kıyafetinin korsesini andırıyor. Tutma kısmında bulunan silikon ayrıntı hem şirin bir görüntü sunarken hem de maskarayı kullanırken elimizden kaymasını önlüyor. Fırçası fotoğrafta da görebileceğiniz gibi hafif eğimli ki buna kobra kıvrımı deniliyor. Kıvrımlarıyla kirpikleri tek tek tarıyor.

rimel

Bu fırça ilk kullanmalarımda zorlanmama sebep olsa da sonradan alıştım. Çünkü göz yapım küçük ve neredeyse göz pınarlarımda bile kirpiklerim var :) bu bir çok kişi için olumlu bir şey olsa da rimel kullanırken olumsuz olabiliyor. Çünkü tüm kirpiklerime süreyim isterken bulaştırabiliyordum. Dediğim gibi kobra fırçayla ilk başlarda çok anlaşamasam da sonradan elim alıştı. Tek kat sürdüğümde gerçekten kıvrım ve hacim yaptı.

Yalnız anında kuruyan rimellerden değil. Biraz bekleyip ikinci katı sürdüm ve koyu siyah bir renk, bayağı da hacim verdi. Yer yer yapışmalar oldu  onu da kirpik fırçası ile taradığım zaman düzeldi. Ben zaten maskara kullanırken çok belirgin olmasını sevmiyorum sadece denemek için ikinci katı sürdüm. Yani kullanımda tek kat maskara bana her zaman yetiyor. Gözlerimde alerji ya da kaşıntı yapmadı. En uzun 4 saat kaldı gözlerimde herhangi bir akma bulaşma yapmadı ama daha uzun sürede kalsaydı ne olurdu bilmiyorum. Temizliği de çok kolay makyaj temizleme sütü ile hemen çıkıyor.                                                                              

Essence Lash Princes Hacim Maskara fiyatı 22-25 TL arasında değişiyor. Essence Lash Princes Hacim Maskara kullananlar siz ne düşünüyorsunuz bu maskara hakkında ?

0 Yorumlar

View My Stats