Merhaba herkese

Bugün sizlere bir süredir kullandığım bir diş macunundan bahsedeceğim. Splat Maximum 

Daha öncesinde de bir çok splat diş macunu çeşidini denemiştim ancak en sevdiğim bu oldu(gerçi henüz blackwood ve love ürünlerini denemedim).


splat toothpaste

Çay ve özellikle kahveyi çok sık tüketiyorum ve her an diş fırçalama imkanım olmuyor. Genelde dışarıda isem şekersiz sakız ile dişlerimi temizlemeye çalışıyorum ancak ne yaparsam yapayım özellikle kahve çok leke yapıyor. Dişlerimi gün içerisinde ikiden fazla fırçalama imkanım olmuyor. Bu ürünü kullanmamın en büyük sebebi de özellikle porselen dişlerimde oluşabilen kahve lekeleriydi. Kullanmaya başlar başlamaz ilk kullanımda dişlerimi muadil macunlara göre biraz daha fazla temizlediğini hissettim (karbonatla ovar gibi ama çok şükür dişlerimde çizilme yapmadı). Diş eti kanamalarınım son zamanlarda tekrar başlamıştı o konuda da yardımcım oldu 3.günden itibaren diş eti kanamalarım sona erdi inşallah tekrarlamaz. Tadını ve kokusunu çok sevdim. Bazı diş macunlarını sadece ağzımda bıraktığı kötü tat için kullanamıyorum. Splat maximum diş macununda bu sıkıntıyı da yaşamadım. Kokusu da klasik nane kokusundan biraz daha hafif ki nane kokusunu çok sevmiyorum. Bu da benim için bir artısı ürünün. En önemli özelliklerinden birisi de faydalı mı zararlı mı henüz kanıtlanamamış Florür içermiyor. Maximum uyarma maximum temizlik sağlıyor.

maximal fresh breath


İçeriğinden bahsedecek olursam nano hidroksiapatit, çinko iyonları ve bitki özleri ferah nefes ve diş çürükleri oluşumuna karşı etkin koruma sağlıyor. İçeriğindeki çinko iyonları ve timol bileşenleri ağız kokusuna neden olan bakterilerin oluşumunu engelliyor ve diş çürüğüne neden olan bakterileri temizliyor. Ayrıca dişleri derinlemesine temizlediği için diş yüzeyindeki lekeleri zamanla temizliyor. Ben Splat Maximum Diş Macununu kullandım, sevdim ve daha güzelini bulana kadar da kullanmaya devam edeceğim. Sizin bu konuda tavsiyeleriniz var mı?


diş macunu

Splat Diş Macunu gratis ve muadillerinde satılıyor. Splat diş macunu fiyatı 15 TL ile 25 TL arasında değişiyor. Almak isterseniz tıklayınız





0 Yorumlar

View My Stats