Merhaba herkese

Şık giyinmeyi hepimiz seviyoruz ve hatta ne kadar çok kıyafet alsak da hep yeni modelleri takip ediyoruz; farklı ve bol çeşitte kıyafetimiz olsun istiyoruz. İşte ben de bu şekilde araştırırken çok farklı modellerin olduğu Tesettür Pazarı isimli siteye rastladım. Sitede özellikle dikkatimi çeken bu sene çok moda olan Tesettür Elbiseler oldu. Bu sene genç kızlardan orta yaştakilere  hatta yaşlılara kadar herkesin tercihi elbiselerden yana olunca ben de araştırmaya girdim ve sitedeki bir çok modeli beğendim. Aşağıda sizler için beğendiğim bir kaç modeli yayınlayacağım; ama önce site hakkında biraz bilgi vereyim;
hijab giyim




hijab style
Tesettür Elbise
Tesettür Pazarı bir çok ürünü aynı anda bulabileceğiniz bir site. Siteye ister facebook ile isterseniz direk üye olabiliyorsunuz. Üye olduktan sonra internet üzerinden alışveriş yapabildiğiniz gibi whatsuptan da ulaşabiliyorsunuz. Kargom nerede bölümü  benim gibi sabırsızlar için büyük kolaylık. Ödemelerde 128bit SSL güvenlik sertifikası ile %100 güvenilir alışveriş yapabiliyoruz. Teslim aldığımız ürünleri elimize geçtikten sonra kullanılmadan ve zarar görmeden faturası içinde 14 gün içerisinde iade edebiliyoruz. Hem de iade de kargo da ödemiyorsunuz.

Kendim için seçtiğim tesettür elbise ise yanda. İncelemek isterseniz tıklamanız yeterli.

tesettür tunik
Tesettür Tunik
uygun tesettür elbise
Tesettür Abiye


kapalılar için giyim
Tesettür kap
Sitenin ayrıca bir de blog kısmı var. Orada da tesettür giyimine ait bilgiler ve tavsiyeler de mevcut. Kısacası ben siteyi çok beğendim ve aradıklarımı bulabildim benim tek problemim boy ki onu da hemen hemen tüm ürünlerde yaşıyorum aldıktan sonra ufak bir tadilat ile şık bir şekilde giyiniyorum.









0 Yorumlar

View My Stats