Merhaba herkese
Bugün sizlere harika bir sosyal sorumluluk projesinden bahsedeceğim;


Fenerbahçe taraftarlarının düzenlemiş olduğu Fenerbahçe Sen Çok Yaşat kapsamı dahilinde ''Sarı Lacivert Kanım, İyilik İçin Varım'' ve ''Büyüklük Mazimizde İyilik Kalbimizde'' diyerek Kızılay'a kan bağışlayacaklar. Fenerbahçe taraftarları 18-65 yaş arası sağlıklı olan tüm bireyleri gönüllü ve düzenli kan bağışçısı olmaya teşvik etmek amacıyla bu kampanyayı hazırladılar.

29 Ekim 2016 da saat10-19 arası başta Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi olmak üzere 12 ayrı noktada Fenerbahçe taraftarları kan bağışında bulunacaklar.

Sağlık bakanlığı ve Kızılay kan bankası 2005 yılından bu yana yürüttüğü ''Güvenli Kan Temini Programı'' ile 18-65 yaş arası sağlıklı bireyleri devamlı kan bağışlamaya teşvik etmeye çalışıyor. Bu kapsamda da en büyük desteklerden birisi Fenerbahçe taraftarlarından geliyor. Ben de bu yazı ile tüm Fenerbahçe taraftarlarını aşağıda vereceğim adreslere kan bağışında bulunmaya davet ediyorum. Kan Hayat Kurtarır ve temin edilmesinin tek yolu insandır. Bu gün bana yarın sana lazım olabilir unutma.



Kan Bağış Noktaları
Anadolu Yakası; Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi, Kadıköy-Beşiktaş İskelesi Yanı, Ümraniye Çarşı Meydan, Maltepe Meydanı, Çekmeköy Madenler Meydanı,

Avrupa Yakası'nda: Arnavutköy Merkez Cami önü, Beylikdüzü Meydanı, Esenyurt Cumhuriyet Meydanı, Eyüp Meydanı, Eminönü-Fatih Meydanı, Silivri Sahil Atatürk Meydanıi, Esenler Meydanı (saat .10-19 arası )



0 Yorumlar

View My Stats