LR Micro Silver Deo Rollon


Merhaba
Yıllardır aynı rollonu kullanıyorum. Çünkü bir çok marka kullandım ama hiçbirisinde istediğim güzel performansı yakalayamadım. Son denediğim rollon ise Lr Micro Silver Deo Rollon.

Ürünün vaatleri; Genel olarak her cilt tipine uygun bir ürün. 24 saate kadar güvenilir bir şekilde ter kokusuna karşı koruyan, alkol içermeyen yumuşak deodorant. 3 şekilde etkili antibakteriyel, düzenleyici ve güçlendiri. İçeriğinde saf gümüş tanecikler olduğu için cildi koruyor, düzenleyip dengeliyor. İçeriğinde paraben ve renklendirici olmadığı için sağlığa zararlı değil. Koltuk altı kararmalarına karşı da etkili olduğu ürünün diğer bir vaadi.

Benim deneyimlerime gelirsek ben genellikle banyo sonrası kullanmayı seviyorum. Ürünün zararsız olması çok güzel çünkü bir çok rollonun kanseri tetiklediğini biliyorum ve çoğu zaman da maalesef bilerek kullanıyorum. Kokusu güzel ürün sıvı formunda ilk sürdüğümde biraz fazla ıslak olsa da çabuk kuruyor ve kıyafetlerime bulaşmıyor. Ancak koruyuculuğu bence yetersiz. Daha 1 saat olmadan terleme yaşıyorum ki normalde aşırı terleyen bir kişi değilim. Aralarda tekrar kullansam da sonuç değişmedi ben 24 saat koruma beklerken maalesef 1 saat bile koruyamıyor. Dediğim gibi en güzel yönü kıyafetlere bulaşmaması ve zararsız olması ancak keşke biraz daha etkili olsaydı. Sanırım tekrar almam. Uzun süreli kullanımda koltuk altı kararmalarını da engelliyormuş ama ben çok uzun bir dönem kullanmadığım için bu konuda bir yorum yapamıyorum. Seveni çok ama maalesef ben sevemedim. LR Micro Silver Deo Rollon fiyatı 49.00TL



0 Yorumlar

View My Stats