Revox Horse Tail Shampoo 


Merhaba

Bugün sizlere yaklaşık 1,5 aydır kullandığım Revox Horse Tail Shampoo dan bahsedeceğim. Bir çok blogger arkadaşımdan övgülerini duymuştum ama kullanmamıştım.
#LerzanKaradanli23Nisan etkinliğimizde hediye olarak gelince denemek için iyi bir fırsat olduğunu düşündüm. Kullanmak için özellikle yaz ayını seçtim çünkü denizde ne yaparsak yapalım saçlarımız yıpranıyor.

Öncelikle Revox At Kuyruğu Şampuanının  kokusunu çok sevdim kalıcı olmasa da en azından saçlarımı yıkarken rahatsız etmiyordu. Uzun süredir bitkisel şampuanlar kullandığım için özellikle ekstra saç kremi kullanmadım saçlarım açılmayacak kadar dolaşırsa Revox saç kremi de başlarım diye ancak gerek kalmadı.

İçeriğindeki salisilik asit sayesinde saç köklerine yeterli oksijen alınmasını sağlayarak saçların daha sağlıklı olmasını vadediyor.

İlk hafta yeni bir şampuan kullanıyor olmam sebebi ile saçlarımda hafif sertleşmeler olduysa da sonrasında saçlarım şampuanı kabullendi. Yazın denizden kaynaklı saç diplerinde oluşan kaşıntıyı kesti. Saçlarımda gözle görülür bir canlanma ve parlama oldu. Saçlarımda belirgin bir artış olmasa da hava değişikliği ve denizden kaynaklı dökülmelerim azaldı. Kısacası ben memnun kaldım. Aslında Revox saç serumunu da kullanmak istiyordum ancak öncelikle şampuanı kullanıp saçlarıma nasıl geldiğini görmek istedim. Revox saç serumunu eşime kullandırıyorum o yüzden  ayrıca bir yazı olarak yazmayı düşünüyorum. Saç dökülmesi şikayetiniz var ise sizlere de rahatlıkla tavsiye edeceğim bir şampuan oldu Revox. Şu yönü de kötü diyebileceğim bir şey olmadı.

0 Yorumlar

View My Stats