Merhaba herkese

Uzun süredir yazamadığımın farkındayım çünkü minik oğlum Mirzanın göz problemlerinden dolayı bayağı yoğun ve zor günler geçirdik.

Geçtiğimiz hafta ameliyat olan oğlum Erşat Mirza çok şükür şu anda daha iyi;  tabi sorun tamamen bitti mi bilemiyoruz ama dualarımız o yönde olması. Herşey perşembe günü kontrolümüzde belli olacak.

Şu günlerde en büyük uğraşımız evde kaliteli vakit geçirmek ve ben de uyguladığım bazı şeyleri sizlerle paylaşmak istedim çünkü şahsen tanıyan ya da facebooktan takip eden arkadaşlar bu etkinlikleri nereden bulduğumu soruyorlar.

Etkinliklerimizin bir kısmını doğaçlama buluyoruz Mirzanın istek ve sevdiği şeyler doğrultusunda,  bazen gördüğümüz ya da duyduğumuz şeylerden etkileniyoruz. Bazen de uzmanlardan yardım alıyoruz; nasıl mı ?


Yukarıda resmini yayınladığım kitap sayesinde çocuğumun ilgileri ve zevkleri doğrultusunda etkinlikler yapıyoruz . İçerisindeki fikirleri çocuğunuzun yaşı ve zevkleri doğrultusunda eldeki imkanlar ile yapabilirsiniz. Çocuğunuzla birlikte sizde müthiş bir keyif alacaksınız emin olun

Biz ilk olarak yağ ve suyun karışmamasını inceledik ve Mirza deneyleri kendi yaptığı için çok seviniyor ve akılda kalıcı bilgiler ediniyor tavsiye ederiz



0 Yorumlar

View My Stats