Herkese merhaba
Milletçe sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz ve bu dönemlerde elimiz kolumuz bağlı maalesef elimizden bir şey gelmediği için sadece dua edebiliyoruz.

Yaşadığımız sıkıntı ve gerginlikleri cildimiz çok çabuk açığa veriyor. Yani mutluyken çoğu zaman kendimizi güzel hissederiz, ağrımız sızımız bile az olur. Ama canımız sıkkınsa saçımız şekil almaz yüzümüz istediğimiz gibi gözükmez cildimiz bozulur.

Ben de bu günlerde hem cildimdeki lekeler için hem de renk eşitsizliklerinden kurtulabilmek için  daha öncesinden Nar Ecza tarafından gönderilen Pco Sheep placenta mask  denedim ve yorumlarımı da sizlerle paylaşmak istedim. 
***Bir süre düzenli kullandıktan sonra yazıyı düzenledim ve tekrar paylaşıyorum. 
PCO Sheep Placenta
PCO Sheep Placenta Whitening Mask Koyun Plesanta Maskesi Özellikleri nelerdir?

PCO SheepPlacenta Whitening Mask Koyun Plasenta Maskesi bakımın en önemli aşamaları arasındadır. Maske gözenekleri temizlemeye yardımcı olur. Maskenin içindeki doğal ürünler cildinizin taptaze kalmasına ve tazeliğini uzun süre korumaya yardımcı olur. İçeriğindeki özler ideal bakım sağlar. Cildi temizlemeye ve akne(sivilce) oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Cildi yatıştırmaya kızarıklığı azaltmaya, cildi korumaya yardımcı olur. 

Koyun plasentasından üretilen bu maske ince çizgi ve kırışıkların görünümünü azaltma ve oluşumunu geciktirmeyi vaat ediyor. Cildin yorgun görünümünden sıyrılıp parlaması da gene vaatler arasında. 
Pco Sheep Placenta Whitening Mask Koyun Plasenta Maskesi İçeriği


Maskenin paketini açtığınızda gayet ıslak yapılı ve harika bir kokuya sahip olduğunu gördüm. Düzgün bir şekilde yüzüme yerleştirdim. En az 20 dakika yüzümde kalması gerekiyordu. Ben yaklaşık 25 dakika beklettim. Sonrasında da paket içerisinde kalan serumu elimle yüzüme masaj yaparak yedirdim. Islak bir yapıda olmasına rağmen cildim tarafından çok çabuk emildi.

Yüzümde bayağı bir rahatlama oldu ve cildim yumuşadı. Maskenin kullanımında en iyi sonuç için haftada iki kez kullanılması ve 3 ay süre ile uygulanması gerekiyor. Zaten maske NarEcza da 14 lü olarak satışta.

Bu maskeyi gece kullanmanızı tavsiye ediyorum. O şekilde daha uzun süre etkisi olacak ve yıkamak zorunda kalmayacaksınız. Düzenli kullanımda yaşlılık lekeleri ve sarkmalarında, cilt tonu eşitsizliklerinde yaptığı düzenlemeler mucize gibi. En sevdiğim üç maske arasına girdi bile.Maske açıldıktan sonra hemen kullanılması gerekiyor. 

 PCO Sheep Placenta Whitening Mask Fiyatı 225 TL 

Denemek isterseniz bazı eczanelerde tekli olarak da satılıyor. Ama tabi 14 lü olarak almanız daha mantıklı ve hesaplı gelecektir. (geçenlerde bir eczanede 30 TL ye satıldığını gördüm de )

PCO Sheep Placenta Whitening Mask kullananlar sizler ne düşünüyorsunuz memnun kaldınız mı?

11 Yorumlar

  1. Güzel bir ürün... Maskeler cildin ilacı gibi..

    YanıtlaSil
  2. Güzel ürün.Güle güle kullanın :) Maske kullanımı bana her zaman daha pratik geliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence de bir de gerçekten iyi bakım yapıyorsa vazgeçemiyorum

      Sil
  3. güzel kullandığımda cildime iyi geliyor ama düzenli de kullanamıyorum..

    YanıtlaSil
  4. Bende de olmalı bu maskeden.Bir ara çıkarıp deneyeyim bakalım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle gece yap yat sabaha çok güzel kalkıyorsun

      Sil
  5. Ürüñler ilgi alanıma girmese de bu güzel blog sitesine bakmadan geçemiyorum. İyi çalışmalar.

    YanıtlaSil

View My Stats