Merhaba herkese

Bugün yepyeni bir marka ve ürün deneyimi ile sizlerleyim.
Bugün anlatacağım ürün Markazen Volkanik Kil Maskesi



Öncelikle maskenin vaatlerinden bahsedeceğim. Cildi derinlemesine temizlerken derinlemesine bakım yapıp nemlendiriyormuş. Şimdiye kadar kullandığım kil maskelerinde genellikle ciltte temizlikten kaynaklı ciltte kuruluk oluşuyor ve nemlendirici desteği gerekiyordu. Bu vaatleri okuyunca biraz şaşırmadım desem yalan olur.

Gelelim kullanıma maske temiz cilde el ya da fırça yardımı ile ince bir tabaka halinde sürülüyor 10 dakika bekledikten sonra ılık su ile durulanıyor. Arzu edilirse sonrasında ekstra nemlendirici de kullanabiliyorsunuz.

Benim uygulamama gelince benim cildim kuru ve hassas. Kil maskelerini yaparken biraz korkuyorum o yüzden. Cildimi çok hafif ıslatıp volkanik kil maskesini elimle yüzüme ince bir tabaka halinde sürdüm. Kokusu çok baskın değil kötü de değil ama açıkçası çok güzel de değil. Maske kullanımında 10 dakika diyordu başladım beklemeye. Ben önce denemek için sadece burun çevresine sürerdim; bu maskede de bunu yapacaktım ama unutup tüm yüzüme uyguladım. Şöyle 5-6 dakika geçmişti ki yüzümde hafif bir yanma oldu. Aferin Lerzan az  sonra kıpkırmızı bir yüze hazır ol denemeden her yere sürersen olacağı bu dedim. Bu yüzümdeki yanma hani makyajınızı silerken bazı maddeler biraz yakar ya işte öyle bir yanma. Neyse sürdün artık bekle 2 dakika daha Lerzan dedim ve bekledim (10 dakika değil 7-8 dakika bekledim) Sonra ılık su ile duruladım ama şaşırtıcı bir şekilde ne bir kızarıklık ne acı ne de gerginlik hissi oluştu. Çok şaşırdım çünkü dediğim gibi kil maskelerinden sonra nemlendirici olmazsa olmazımdır benim. Bu Markazen Natürel Jeotermal Volkanik Kil Maskesi beni epey şaşırttı. Temizliğini de sevdim maske sonrası rahatlamış cildimi de. Maskeyi yazmak için bir kaç kez kullanmak istedim. Ola ki bir sıkıntı yaşarsam sizlerle paylaşayım diye çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadım.

Maske tüm cilt tipleri için uygun bir maske. Markazen Volkanik Kil Maske fiyatı 14.90 TL ile 250ml lik ambalajlarda satışta.

0 Yorumlar

View My Stats