Merhaba herkese

Yaş ilerledikçe cilt bakım ürünlerine daha çok önem vermeye başlıyoruz. Özellikle yaşlanma karşıtı ürünler ve leke karşıtı ürünler arayışımız artıyor. Bugün sizlere anlatacağım serum GoldenPlus Luxury 24 K Gold Serum yaşlanma karşıtı bir ürün. 


GoldenPlus Luxury 24 K Gold Serum İçeriği şöyle;

24 karat altın, hyaluronik asit, hamamelis (cadı fındığı) ve hintyağı içeriyor.

GoldenPlus Luxury 24 K Gold Serum ne işe yarar?

Golden Plus 24 k serumu cildi gün boyunca yenileyip yaşlanma etkilerini yok etmeyi vaat ediyor. Kolajen, pigment ve melanin üretimini düzenleyerek sarkma ve leke problemlerini gideriyor. GoldenPlus 24 k serum 30 ml ambalajda satılıyor. Golden Plus Luxury 24 K Serum detoks etkisi ile cildi arındırıp pürüzsüzleştiriyor. Çok zengin aktif içeriklerle cildi sıkılaştırıyor, hücre yenilenmesini hızlandırıyor, kırışıklıkları açıyor ve lekelerle mücadele ediyor. 24 Karat altın partikülleri içeren jel yapılı serum cilt tarafından mükemmel absorbe edilerek cildin en alt katmanlarına kadar etki ediyor ve cildi derinlemesine nemlendiriyor. Cildin alt katmanındaki kasların arasını dolduruyor, yüz ovalini şekillendiriyor. Kuru ciltleri yumuşatıyor ve nemsizliğe bağlı kırışıklıkların yok olmasını sağlıyor.

Ben bir süredir kullanıyorum ve ürünü çok beğendim. Yapısı çok güzel jel kıvamında ve çok çabuk emiliyor, sürer sürmez cilde canlı bir görünüm veriyor. Nemlendirici sürmüşçesine cildi nemlendiriyor ve rahatlatıyor. Kırışıklık sorunum olmadığı için o etkisini bilmiyorum ama cildimi bayağı aydınlık gösteriyor. Uzun bir süre daha kullanmayı düşünüyorum zira gerçekten de etkilerini çok beğendim. Bende sivilce alerji vs sıkıntı yaratmadı. Benim tavsiyem en geç 25 yaşında bu tarz ürünlere başlanması gerekiyor. Cildimize yatırım çok önemli. 

Denemeyi düşünürseniz şu anda kampanya var ve indirimde  GoldenPlus Luxury 24 K Gold Serum fiyatı 44.90 TL. Tam bir cilt bakımı seti alayım derseniz leke kremi, C vitamini serumu ve 24 k yaşlanma karşıtı serum üçlü set olarak 99.90 TL Trendyol'da satışta. 

8 Yorumlar

  1. Goldenplus Luxury 24K gold serum tam benim istediğim özelliklere sahip, kırklı yaşlarda bu tarz ürünleri kullanmak çok yararlı ben de deneyeceğim.

    YanıtlaSil

  2. En güzel giysimiz cildimiz. Sen beğendiysen güzeldir. Aklımda olsun. Çokkkkk teşekkürler Lerzancığım 😊🌺🤚

    YanıtlaSil
  3. ne zaman bir ürün alıp kullanmak istesem devam ettiremiyorum maalesef hep yarıda kalıyor sonra çöpe ama bu ürünü çok görüyorumm tanıtım için teşekkürleer

    YanıtlaSil
  4. Tam da bu tarz bir ürün arıyordum mutlaka deneyeceğim,çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. Bunu ilk kez gördüm bakayım..

    YanıtlaSil
  6. Cildim için ürünlere çok daha fazla para veriyorum.Fiyatı uygun geldi bana.

    YanıtlaSil
  7. Merak ettim bu ürünü, kesinlikle alacağım :)

    YanıtlaSil
  8. Goldenplus serum cildi sıkılaştırıyor dedin ya mutlaka denemeliyim dedim. Bu tür bir ürüne ihtiyacım var.

    YanıtlaSil

View My Stats