Ebeveynlerin en çok merak ettikleri konulardan biri de bebek ve çocuklarda gözlük kullanımıdır. Bebek güneş gözlüğü; doğumundan sonra gelişimini hızlı bir şekilde tamamlayan bebeklere özel olarak üretilir. Bu gözlükler belli bir aydan itibaren kullanılmalı ve sadece yaz aylarında değil her mevsim takılmalıdır. Özellikle hassas gözlere ve göz kapaklarına sahip olan çocuklarda gözlük kullanılması göz sağlığı açısından çok daha önemlidir.


Bebek güneş gözlükleri, farklı yaş gruplarının göz ve kafa yapılarına uygun olarak üretilen özelliklere sahiptir. 0-12 ay bebek güneş gözlüğü ve 12-36 aya uygun olan İzipizi Bloom bebek koleksiyonu gözlük kategorisinde, çocuğunuzun ihtiyacı olan tasarımları bir arada bulabilirsiniz. 

Bebeklerin ihtiyaçlarını karşılayan ve en hareketli zamanlarında bile rahatlıkla kullanabilecekleri modeller; Popcorner distribütörlüğündeki İzipizi koleksiyonlarında yer alıyor. Bebeklerin kafa yapılarına uygun, esnek çerçeve tasarımına sahip olan gözlükler; gelişim sürecinde olan çocukların aynı gözlüğü ileriki yaşlarda da kullanabilmesi için gerekli özellikleri barındırıyor. Arkası lastikli olan bebek güneş gözlüğü tasarımları çocuklara özgürce hareket etme avantajı sağlıyor.


UV Korumalı Bebek Güneş Gözlükleri Ne İşe Yarar?

Güneşten yayılan UV ışınlarının göze temas etmesi göz sağlığını bozabilir ve birtakım sıkıntılara yol açabilir. Bu durumun önüne geçmek için her mevsim gözlük takılmalı ve gözler zararlı güneş ışınlarından korunmalıdır. Bebek gözlüğü, aksesuar olmanın yanında üst düzey koruyucu yapıda olmalıdır. Çocuk ve bebek gözlüklerinde UV ışını koruması mutlaka bulunmalı ve doğal materyaller kullanılarak üretilen gözlükler güvenli bir kullanım sunmalıdır. 

Kalite ve üstün koruma prensipleri ile üretilen İzipizi UV korumalı bebek güneş gözlükleri, bebeğiniz için gerekli olan bütün özellikleri bir araya getirir. Güneş gözlüklerinin %100 koruyucu olması için UVA ve UVB özelliklerini sunmasıyla en güvenilir markalar içerisinde yer alan İzipizi, çocuk güneş gözlükleri kategorisinde 5-10 yaş arası çocuklara hitap eden gözlükler de tasarlıyor. Maksimum koruma sağlayan modellerin hipoalerjenik, Bisphenol ve A-free olması gönül rahatlığı ile kullanım avantajı sunuyor.


Rengarenk ve Dikkat Çekici Modeller

Küçük yaştaki çocukların gözlük takmasını sağlamak alışma evresine kadar zorluk yaratabilir. Onların dikkatini çeken ve ilgisini kazanan tasarımlar bebeklikten itibaren gözlük kullanmayı sevmeleri için en etkili yollardan biridir. Her yaştaki çocuğun dikkatini çeken rengarenk bebek gözlüğü tasarımları, severek gözlük takmalarını sağlıyor.


0 Yorumlar

View My Stats