Merhaba herkese

Ozonlu ürünlere bu ara takmış durumdayım. Araştırdıkça faydalarını gördükçe daha çok kullanma isteği oluyor bende. Bugün bahsedeceğim ürün de ozonlu bir diş macunu.
Naturel Ozonlu Diş Macunu Good Health 

Naturel Ozonlu Diş Macunu Good Health neden farklı?

Öncelikle içeriğinden bahsetmek istiyorum sizlere; Ozon, misvak özü, ada çayı, civanperçemi, sarı kantaron, papatya, e vitamini içeren diş macununda florür, Sles, sls, paraben triklosan,alkol yok. Bu demek oluyor ki zararlı kimyasallar kullanılmamış içeriği güzel bir diş macunu hayal değilmiş.

Ozon diş temizliğini sağlarken diş minesinin güçlenmesini sağlıyor, çürükleri engelliyor. Ayrıca diş etlerinin de sağlıklı olmasını sağlıyor. 

Naturel Ozonlu Diş macunu diğer macunlardan bayağı farklı. Öncelikle baştan uyarayım daha önce ozonlu ürün kullanmadıysanız kokusu size farklı gelebilir. Ben yüz yıkama jelinde filan da kullandığım için alıştım diyebilirim ama itiraf ediyorum ilk başlarda ozon kokusuna alışmam zaman aldı. Çünkü kokulara aşırı hassas bir burnum var :)) bazı diş macunlarındaki mentolden gözlerimin yaşardığını bilirim o derece hassas yani. Ama alışınca ve o ferahlığı yaşayınca vazgeçemiyorsunuz. Ben daha bitmeden hem kendime hem de arkadaşlarıma tekrar sipariş verdim bile o derece memnun kaldım. 
Good health naturel ozonlu diş macunu
Ozonlu diş macununu ilk kullandığım andan itibaren çok beğendim. Neden derseniz bir kere minicik bir miktar yeterli oluyor ve bir tüp (100 ml) epey bir süre gidiyor. Dişlerimi fırçaladığımda ferah bir nefese sahip oluyorum. Sizin de kahve, çay alışkanlığınız var ise benim gibi diş sararmalarından kurtulmak için biraz daha hassas olmanız gerekiyor. Ozon dişlerdeki lekeleri temizlerken macunun içeriğindeki diğer maddeler ile de diş etlerini koruyor, ağız kokusunu geçiriyor. En önemli şey ise macunu kullanırken ZARARLI KİMYASAL maddelerden uzak kalıyor olmanız. Düzenli kullanımda diş eti çekilme ve kanamalarını azaltıyor. Beyazlatma etkisi de var ama tabi her üründe olduğu gibi sürer sürmez inci gibi diş beklentiniz olmasın. Dediğim gibi düzenli fırçalamada lekeleri yok ediyor ve tekrar oluşumunu engelliyor. Çok yakın arkadaşım diş eti kanama ve çekilmeleri için kullandı ve diş etleri bayağı kendine geldi o da benim gibi çok memnun kaldı. 

Sizler Naturel Ozonlu Diş Macunu kullandınız mı? Kullandıysanız yorumlarınızı bekliyorum. Satın almak isterseniz Naturel Ozonlu Diş Macunu Good Health fiyatı 49 TL. Diğer Ozonlu ürünleri de incelemek isterseniz instagramda @farmaplustr bakabilirsiniz. 

11 Yorumlar

  1. Bu macunu ilk kez görüyorum. Yeni markaları ve farklı diş macunlarını kullanmayı severim. İlk fırsatta bir göz atayım .

    YanıtlaSil
  2. Ozon kokusuna ben de ilk tanıştığımda alışamamıştım, şimdi hoşuma bile gidiyor, Naturel Ozonlu diş macunu good health i denemek isterim ben de :)

    YanıtlaSil
  3. Diş macunu senelerdir signal white kullanıyorum. Sanki değişme zamanı geldi. Bunun doğal ve naturel olması iyi denemekte yarar var.

    YanıtlaSil
  4. ilk defa gördüm anlattığına göre iyiymiş ama fiyatı yüksek indirim döneminde bakarım ama...

    YanıtlaSil
  5. Bu ürün bir harika sayende tanıştım önceleri ozon kokusu alışık olmadığımdan bi yadırgadım ama keskin nane tadından dilim yanıpta bian önce yarım yamalak işlemi bitirmek zorunda kalmıyorum dişlerimin beyazlığında da bariz artış oldu teşekkür ederim bana bu ürünü tavsiye ettiğin için vazgeçilmez bir ürün oldu benim için

    YanıtlaSil
  6. Arada değiştirmek lazım olduğuna göre bunu deneyebilirim, teşekkürler canım :))

    YanıtlaSil
  7. Koku noktasında ben de hassasım ama merak ettim :)

    YanıtlaSil
  8. İlk kez görüyorum bu macunu.. Çok ilgimi çekti yalnız:)

    YanıtlaSil
  9. Az önce ozon diş macununun kullanmanın iyi olduğunu duydum ve umarım ülkemin pazarında dolaşır.
    Endonezya selamlar.

    YanıtlaSil
  10. bu üründen 10000 ad istiyororum 5423546641 nolu gsm numarasına bilgi alabilirmiyim

    YanıtlaSil

View My Stats