Merhaba herkese

Tatil dönüşü ilk yazımı çok sevdiğim bir maske olan Purederm Vitalizing Green Tea Pack Canlandırıcı Yeşil Çay Maskesi hakkında yazmak istedim. Purederm bir kore markası. Kore maskelerinin ününü hepimiz biliyoruz; Cilt maskeleri konusunda  gerçekten de en iyiler diyebilirim.
purederm yeşil çaylı maske
Purederm Vitalizing Green Tea Pack Canlandırıcı Yeşil Çay Maskesi 



Yeşil çayın faydalarını hepimiz biliyoruz artık. Bu maske hem kolajen, hem yeşil çay ekstresi hem E vitamini hem de zeytin yağı içeriyor. Maske hem yüksek bir nem hem de cilt kusurlarında düzeltme vaat ediyor. Yeşil çay ekstresi cildin elastikiyetini artırıp canlandırıyor. E vitamini ve zeytinyağı cildi parlaklaştırıp, yatıştırıyor ve cilt hasarlarının onarılmasını sağlıyor.

Kullanımı da çok kolay. Cildimi temizleyici köpük ile yıkadıktan sonra maskeyi açıp bu jel kıvamındaki maskeyi göz çevresi hariç yüzüme sürüyorum. Yaklaşık 9-10 dakika bekledikten sonra yıkıyorum. Cildim kuru olduğu için daha uzun süre beklettim. Karma ya da yağlı ciltliler için 5-6 dakika yeterli olacaktır.

Maskeyi yıkadıktan sonra gerçekten de cildimde canlılık ve parlaklık oluştu (gerçi 5-6 saat sonra normale döndü ama :))

Özel bir yerlere gidileceği zaman gerçekten kurtarıcı bir maske olabilir. Çünkü maske yıkandıktan sonra bayağı belli bir şekilde cildin rengi güzelleşiyor donuk, mat görüntüsü yok oluyor. Uzun süreli ve devamlı kullanımlarda da etkili olacağını düşünüyorum. Maskeyi yurt dışından 10 lu olarak getirtmiştim. O yüzden Purederm Vitalizing Green Tea Pack Canlandırıcı Yeşil Çay Maskesi fiyatını şu an bilmiyorum.

Sizler Purederm maskelerini denediniz mi?

10 Yorumlar

  1. Denemedim Lerzan'cığım çok eskiden Dolar bu kadar yüksek değilken, nem maskesi kullanmıştım ama krem şeklinde olup, yıkananlardan. Şimdi çok pahalandılar. Güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen hem dolar arttı hem de vergi çıktı başımıza :((

      Sil
  2. Artık yurtdışı alışveriş yapamayacağız sanırım, Türkiyede bulursam alabilirim ben de 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle öyle. Her yönden kapıları kapattılar

      Sil
  3. Geçen bir kozmetik mağazasında,maskelerin fiyatlarına şöyle bir bakayım dedim.10tl altında maske yok artık,şaka gibi herşey çok pahalılandı.Neyse ki stoklarım dolu.Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Bu maskeli bakımlara daha çok zaman ayırmalıyım diye düşünüyorum. Teşekkürler Lerzan'cığım önerin için :))

    YanıtlaSil
  5. Yeşil çay maskesi pek ferahlatıcı olur gibi geldi 🙂

    YanıtlaSil
  6. Markayı hiç denemedim bakacağım

    YanıtlaSil
  7. Purederm yesil cay maskesi aklimda olsun aninda canlandirici etki yapmasi harikaymis💖

    YanıtlaSil

View My Stats