Merhaba herkese

Bugün yine sizlere doğal ve etkili bir ürün tanıtımıyla geldim. Biliyorsunuz daha çok sevdiğim ve memnun kaldığım ürünleri paylaşıyorum sizlerle. Tabi bazen deneyip bana iyi gelmeyen ya da beğenmediğim ürünlerden de bahsediyorum ama daha çok tavsiye yazısı yazmayı seviyorum. Bugün bahsedeceğim ürün Liff Sabun firmasına ait Liff Natural Krem Deodorant
Liff sabun hantural hand made deo
Liff Natural Krem Deodorant

Liff Natural El yapımı deodorant %100 doğal içeriğe sahip. Çok hafif ve güzel bir kokusu var. İçeriğinde karbonat var ki biliyorsunuz ter kokusu için en etkili maddelerden birisi. Kullanımı çok kolay; duştan sonra koltuk altına minicik sürmeniz yetiyor yazın 2-3 gün gerçekten rahat geçirmenizi sağlıyor (sanırım kışın bu süre daha uzar) Sürdükten sonra kıyafete bulaşmıyor, leke yapmıyor ve kesinlikle rahatsız etmiyor (yapış yapışlık hissi ya da vıcık vıcık bir his yok) Bana göre ürünün tek geliştirilmesi gereken şeyi stick şeklinde olursa sürerken daha kolay olabilir. Ama onda da el yapımı olduğu için nasıl olur bilemiyorum benimki sadece fikir. Krem şeklinde olduğu için elinizle sürmeniz gerekiyor ya da bir çubuk yardımı ile alıp koltuk altına sürmeniz gerekiyor.
doğal deodorant
Liff Natural Handmade Deo

Ürünün minik kutuda oluşuna bakmayın çok az miktarda kullanmak yeterli geliyor. 1 kutu 1 aydan fazla kullanılabiliyor(tabi sizin kullanma durumunuza ve şeklinize göre değişebilir) .Ben ayakta denemedim ama diğer kullanımda etkisini çok beğendiğim için söylüyorum ayağı çok terleyenler de bu ürünü düzenli kullanırlarsa eminim çok rahatlayacaklardır.

Liff Natural Handmade Deo fiyatı 20 TL.

Sizler Liff Sabun ürünlerini denediniz mi?

11 Yorumlar

  1. Benim yıllardır kullandığım sayılı ürün var ve değişikliklere pek açık sayılmam ama sizin tavsiyeniz olanlar ilgimi çekiyor. Hemen not alıyorum köşeye, denk geldiğimde alıyorum :)

    YanıtlaSil
  2. fiyatı da çok uygun doğal bir ürüne göre..

    YanıtlaSil
  3. Yapışıklık hissinin olmaması,doğul olması çok hoşuma gitti :)

    YanıtlaSil
  4. Doğal ve katkısız ürünleri seviyorum, takip ediyorum. Liff Natural El yapımı deodorant %100 doğal ve de etkili olduğu için dikkatimi çekti. Bir de 2-3 gün etkisi sürüyor demişsin, o da güzel.

    YanıtlaSil
  5. Valla ben de bu ara benzer formda Organique nun Shea Butter ini kullanıyorum koltuk altıma mis gibi oluyor hem terlemeye iyi geliyor hem de kokuyu minimum ediyor bundan sonra favorim bu kremli ürünler.. :)!

    YanıtlaSil
  6. Liff krem deodorant hiç duymamıştım. Daha doğrusu krem deodorant diye bir ürün olduğundan bile şimdi haberim oldu sayenizde. Doğal ve katkısız olması en önemli unsur benim için. Fiyatı da uygunmuş. Kesinlikle denemek isterim bunu. Çok teşekkürler bilgi verdiğiniz için.

    YanıtlaSil
  7. Dogal özlü olması çok iyiymiş inceleme için tesekkurler

    YanıtlaSil
  8. galiba her şey doğala dönmeye başladı artık.

    YanıtlaSil
  9. Liff dogal deodorantin fiyatida cok uygunmus💖

    YanıtlaSil

View My Stats