Merhaba herkese

Cilt bakımı yapmak olmazsa olmazımız ancak sanırım herkes bir dönem deliler gibi cildine bakıp bir dönem severek yaptığı rutin işlemleri yapmayı bırakıyor ( bu şekilde olan tek ben değilimdir değil mi? )Bakım yapmaya üşenmiş olsam da maske yapmayı çok seviyorum. Siyah maske bu konuda hem pratik hem kolay bir çözüm yolu oluyor. Bugün sizlere Maia Siyah Maske  ve Maia Gül Yağı deneyimimi paylaşacağım.
Maia Siyah Maske 

Maia Soyulabilir Siyah Maske öncelikle ürünün vaatlerini anlatayım;

Ciltteki ölü derileri temizlemeye yardımcı olur
Kırışıklıkları fark edilir bir şekilde azaltır
Cildin yenilenmesini, parlak ve canlı görünmesini sağlar
Cilde istenilen sağlıklı ve canlı görüntüyü verir
Cildi temizler
Kızarıklık ve şişkinliklerin azaltılmasında etkilidir
Ciltte detoks etkisi yaratır
İlk uygulamada tıkanmış olan gözenekleri açarak siyah noktaları iyice ortaya çıkarır ve kolayca temizlenmesini sağlar
Kirli hava, uçuşan tozlar ve rüzgar gibi çevresel etkenlerin cilt üzerinde yaratacağı olumsuz etkileri gidermeye yardımcı olur
Hücre yenilenmesine katkı sağlar ve dolaşımın düzenli ve akıcı olmasına yardımcı olur
Maske sonrası ciltte fark edilir bir rahatlama hissi, yumuşaklık ve parlaklık görülür. İçeriğindeki polifenol cildi sadece temizlemekle kalmıyor cilt hasarlarını da düzenlemeye yardım ediyor.

Maia Soyulabilir Siyah Maske
Maia Gül Yağı

Gelelim benim deneyimlerime;
İlk kullanımda açıkçası biraz temkinli yaklaştım. Çünkü bazı siyah maskeler kızarıklık, kaşıntı yapabiliyordu. Bazı soyulabilen maskelerde de ayva tüyü dediğimiz tüyleri yolma gibi sorunlar olabiliyordu. O yüzden ilk kullanımda sadece burun üstü ve çene bölgeme sürdüm ve bekledim. Maske daha önce kullandığım siyah maskelerden biraz daha akışkan ve kokusuzdu. Bu benim için artı durum çünkü başka bir maskeyi sırf çok ağır bir kokuya sahip olduğu için kullanamamıştım. Yüzüme rahatlıkla yayıldı, kuruduktan sonra da acısız bir şekilde soydum. Ancak sizler kullanırken gene de dikkatli davranın her cilt tipi ve dayanma süresi farklı. Bana iyi gelen ya da zarar vermeyen sizlere çok iyi gelecek diye bir kural yok. İlk kullanımda baktığımda öyle çok siyah nokta temizlediğini düşünmedim ama yüzümde bariz bir şekilde parlama oluştu. Aradan 5 gün geçtikten sonra tekrar kullandım. Bu defa daha güzel temizlediğini gördüm. Düzenli kullanımla birlikte siyah noktaları yavaş yavaş temizleyeceğini anladım. Yüzümde herhangi bir kızarıklık ya da kaşıntılı reaksiyona sebep olmadı. Daha 1 aydır kullandığım için ve gözle görülür bir kırışığım olmadığı için kırışıklıklara etkili olup olmadığını bilmiyorum ama cildimi canladırarak  parlak bir görüntü oluşturduğu kesin. Maia Siyah Maske fiyatı 20 TL . Bu fiyata bu performans gerçekten çok iyi. Yağlı ciltlerde belki sorun olmaz ama ben kuru ciltli olduğum için maske sonrası bir yarım saat bekleyip yüzüme Maima gül yağı ile masaj yapıyorum. Gül kokusunu çok sevmememe rağmen Maia gül yağının faydalarını okuyunca kullanmak istedim. Hem çok güçlü bir antiseptik hem de güçlü bir nem sağlayıcı olunca  kokusuna dayanmaya karar verdim. Gül yağını da aynı şekilde önce cildinizde ufak bir yerde test edip sonra kullanmanız daha iyi olacaktır. Maia Gül Yağı fiyatı 25 TL. Gül yağı sürdükten sonra hafif bir kaşıntı oluyor ancak kızarıklık v.s. olmuyor. Yüzümde kaldıktan sonra çok baskın ve kötü bir şekilde de kokmuyor çok şükür yoksa asla kullanamazdım :)
Maia Gül Yağı İçeriği
Maia Siyah Maske İçeriği

Sizler Maia ürünlerini denediniz mi?

17 Yorumlar

  1. Bilgi sahibi oldum
    Teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  2. Denemek lazım. Teşekkür ederiz Lerzan.

    YanıtlaSil
  3. Maia soyulabilir siyah maske denemedim ben. Hatta markanın diğer ürünlerini de pek bilmiyorum ama sayenizde öğrenmiş oldum. Soyulabilir maskeleri çok severim. Çok faydalı oluyor cilt için. Bu ürünü deneyeceğim. Teşekkürler bilgi verdiğiniz için. :)

    YanıtlaSil
  4. Markayı ilk kez duydum siyah maskeleri seviyorum sonuçlarından da memnunum genelde rastlarsam markanın denemek isterim

    YanıtlaSil
  5. Çok yapmak istememe rağmen bir yapıp birkaç yapmayanlardanim rutin tutturacagim inşaallah 😃

    YanıtlaSil
  6. o siyah maskeyi arkadaşım vermişti bana sanırım sadece burnumda kullanabildim çok canımı acıtıyor bu maskeler gül yağını denemedim ilgimi çekti..

    YanıtlaSil
  7. Ben de aynen anlattığın gibi bir hevesle malzemeler alıyorum, bir kaç gün düzenli kullanıyorum sonra yavaş yavaş unutup, bırakıyorum. Bir süre sonra yine aklıma geliyor, bir heves tekrar başlıyorum. Böyle bir kısır döngü... Fakat en dikkat ettiğim şey cildime sürdüğüm ürünlerin içerikleri.. Çok alerjik bir yapım var. Siyah maske hiç denemedim ama deneyeceğim.

    YanıtlaSil
  8. markayı ilk defa duydum canım , paylaşım için teşekkürler. Denk gelirsem denemek isterim.

    YanıtlaSil
  9. ben de bazen üşenip ihmal ediyor olabilirim. Maske olayını hep erteliyorum. Günlük bakım yapmayı daha çok seviyorum.

    YanıtlaSil
  10. Maia siyah maskeyi hiç denemedim. Cildim biraz hassas her şeyi çok rahat kullanamıyorum ben. Ama aklımda olsun bir ara senin gibi ilk çene bölgesinde deneyebilirim.

    YanıtlaSil
  11. Soyulan maskelerle aram maalesef iyi değil ama gül yağını mutlaka deneyeceğim oldukça merak ettim 😍

    YanıtlaSil
  12. Markayı hiç denemedim gül yagına bakacağım :)

    YanıtlaSil
  13. Soyulabilenleri seviyorum ama şu tüy çekme olayları biraz kafamı kurcaladığı için ara verdim açıkçası..

    YanıtlaSil
  14. LERZAN HANIM KONU HAKKINDA PEK FİKRİM YOK İLGİLENEN ARKADAŞALARA UMARIM FAYDALI BİR YAZI OLMUŞTUR.

    YanıtlaSil
  15. Bu markayı daha önce duymamıştım. Hızlarına yetişilmiyor, ne çok marka ve yeni ürün var...

    YanıtlaSil
  16. Maia markasının soyulabilir maskesini bir etkinlikte deneyimlemiştim ama gül yağını ilk kez gördüm.

    YanıtlaSil
  17. Siyah noktalari ortaya cikarmasi iyiymis. Oglumu ikna etsem de kullansa 😃

    YanıtlaSil

View My Stats