Merhaba herkese
Makyaj yaparken makyaj bazı kullanıyor musunuz?

gabrini photo finish foundation base
Gabrini Photo Finish Foundation Primer Base
Makyaj bazı nedir, makyaj bazı ne işe yarar önce ondan bahsedeyim; Makyaj bazı makyajın daha uzun süre kalmasını, kullandığımız makyaj ürünlerinin  cildimizle bütünlük sağlamasını ve renklerin daha canlı görünmesini sağlar. Özellikle kuru ciltliler için makyaj bazı olmazsa olmaz bir üründür. Cildin altında bariyer görevi görerek kullandığımız fondöten ve pudranın çizgilere dolmasını önler, daha hoş ve uzun süreli bir makyaj performansı için gereklidir makyaj bazı. Yağlı ciltler için de makyaj bazı sayesinde ciltte çizgiler oluşmaz ve top top görüntünün oluşması engellenir.
Makyaj için bu kadar önemi olan makyaj bazı seçimi de en az baz kullanmak kadar önemlidir. Cilt ile kolay bütünleşen yağlı bir görüntü vermeyen bir ürün seçmeniz gerekir. Bu yüzden sizlerle kullanıp çok sevdiğim  Gabrini Photo Finish Foundation Primer Base yorumlarımı paylaşacağım.

Gabrini makyaj bazını nasıl kullandım ; Ürün yağ içermediği için öncelikle yüzümü nemlendirdim, bir süre bekledim ve bazımı sürdüm. Baz kokusuz ve beyaz losyon kıvamında. Silikon içerikli. Ürünün kullanımı çok kolay çünkü ucu uzun bir şekilde akma yapmayan bir tüp içerisinde. Ardından bazın yüzümde bütünleşmesini bekleyip fondöteni sürdüm. En uzun süre olarak 8 saat denedim makyajımda hiçbir bozulma dağılma olmadı. Silikonlu olduğu için acaba cildimde gerginlik hissi yaratır mı diye de korkuyordum. Ancak ne gerginlik hissi oluştu ne de kalıp gibi fazlalık gibi bir rahatsızlık hissi oluşturmadı. Sadece sanki nemlendirici varmış gibi yumuşacık ve pürüzlerim kapanmış bir his oluşturdu. Makyaj bazını sadece fondöten altı olarak değil tek başına da kullandım. Bazımı sürdüm ardından pudra, allık, aydınlatıcı kullandığımda da gerçekten çok güzel bir performans yakaladım.
Gabrini Makyaj Bazı İçerik

Gabrini makyaj bazını çok sevdim ve kullanmaya devam edeceğim. Gabrini Photo Finish Foundation Primer Base nerelerde satılır derseniz şu anda Gabrini sitesinde indirimde. Gabrini Makyaj bazı fiyatı 15.92 TL

Sizler denediniz mi?

14 Yorumlar

  1. Gabrini makyaj bazını bende kullanıyorum. Gayet başarılı bir ürün teşekkür ediyorum
    Sevgiler 🌼🌼

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler bilgi sahibi oldum

    YanıtlaSil
  3. oldukça sevdim ben bu bazı gayet başarılı buldum :))))

    YanıtlaSil
  4. Performans güzel olabilir ama silikon kafamı kurcaladı Lerzancım :(

    YanıtlaSil
  5. Gabrini ürünleri son zamanlarda herkesçe sevilir oldu :)

    YanıtlaSil
  6. Gabrini makyaj bazını kullanmak isteyen bayanlar için güzel bir yazı olmuş

    YanıtlaSil
  7. bazsız makyaj pek yapmam bu da fena değil :-))

    YanıtlaSil
  8. Gabrini makyaj bazı hiç kullanmadım. Aslına bakarsanız, bu tür ürünlerin ne işe yaradığını bile bilmeyecek kadar cahilim bu konuda:) Anlattığınız kadarıyla gayet yararlı bir ürünmüş. Bu tür blogları okuyarak bilgi sahibi oluyorum. Bir gün lazım olursa, bilmek lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deneme yanılma ile öğreniyoruz bizde ürünlerin performanslarını

      Sil
  9. Nemlendirici sürüyormuş gibi bir yumuşaklık vermesi çok güzel. güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  10. Gabrini makyaj bazindan memnun kalmana sevindim canim güle güle kullan 😊

    YanıtlaSil
  11. Ben de severek kullanıyorum bu makyaj bazını, sonuç gayet güzel Lerzancım :)

    YanıtlaSil
  12. Çok severek kullandığım bir makyaj bazı.

    YanıtlaSil

View My Stats