Merhaba herkese

Gümüşün cildimize olan faydasını artık bilmeyen yoktur. SİVADERM kolloidal gümüş suyu içeren krem ve solüsyonları ile her türlü cilt tipine hitap eden ürünler üretiyor.
sivaderm gümüş suyu
Sivaderm El&Yüz Kremi




Bugün sizlere anlatacağım ürün Sivaderm El&yüz kremi.

Cildiniz benim gibi kuru ise yaz kış nemlendirici ürünler kullanmanız gerekir. Çok yağlı ürünler kullanamazsınız çünkü akne yapar, su bazlı ürünlerde de nemlendirme yetersiz gelebilir. Kuru ciltliler için uygun nemlendiriciyi bulmak gerçekten çok zordur.

Sivaderm el yüz kremi cildin uzun süre nemli kalmasına yardım etmek için üretilmiş. İçeriğindeki bitki özleri ile cildin düzgün görünümünü de destekler. Ph değeri cilt ile uyumludur.

Gelelim benim deneyimlerime; dediğim gibi cildim kuru ve ben sabah akşam nemlendirici krem kullanıyorum. Sivaderm El Yüz kremi vaatlerini okuyunca hemen denemek istedim. Önceleri sadece gece kullanıyordum güneş ışığında belki zararlı olur leke yapar diye gündüz kullanmıyordum; sonra firma ile irtibata geçip sordum- gündüz de kullanabilirsiniz hiç sıkıntı olmaz dediler. Ben de sabah akşam şeklinde kullandım. Ve yeterince deneyimlediğime inandığım için şimdi de sizlerle paylaşmak istedim. Ben Sivaderm El Yüz Kremini Sivaderm Gümüş Suyu spreyi ile birlikte kullanıyorum. Sivaderm Kolloidal Gümüş Suyu spreyi yazısı da çok yakında sizlerle olacak.

Sivaderm El Yüz Kremi
Kullanmaya başladığım andan itibaren cildime verdiği nemi çok sevdim. İlk sürdüğümde çok yağlı gibi gelmişti hatta cildim hiç emmeyecekmiş sandım :) ama çabucak emildi. Cildimde herhangi bir akne ya da T bölgesinde yağlanma parlama yapmadı. Fondöten altında da kullandım herhangi bir sıkıntı çıkartmadı. Nemlendirme ve tazeleme özelliğini çok sevdim. Cildimi beslediğini hissettim çünkü kullanmaya başladıktan yaklaşık bir ay kadar sonra cildimin daha parlak gözüktüğünü fark ettim. İnce kırışıkların azaldığını da fark ettim.

Ürünü sevmemdeki bir diğer etmen Sivaderm Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Tek eksisi ise bana göre parfüm içermediği için kokusu :) ki her zaman diyorum doğal ve sağlıklı ürünlerde güzel koku beklentisi olmamalı. Ürünü ben çok severek kullandım, kullanıyorum. Sivaderm ürünleri internette bazı sitelerde ve eczanelerde satılıyor.

Sivaderm El Yüz Kremi fiyatı 95 TL

Sizler kullandınız mı Sivaderm ürünlerini ?

0 Yorumlar

View My Stats