Merhaba herkese
doğal sabun
Rebacide Sabun Çeşitleri
























































Cilt bakımın en önemli adımı doğru temizliği yapmak. Cildim kuru olunca temizlik konusunda çok sıkıntı yaşıyorum. Çünkü cildimi daha çok kurutmadan temizlik yapabileceğim ürün sayısı çok az. Daha çok yüz temizleme köpükleri kullanıyordum. Bu temizlik ürünleri içinde sabunlara çok yer vermiyordum açıkçası. Ama Rebacide firması bu konuda güvence verdi ve korka korka Rebacide Zeytinyağlı Sabun ile yüzümü temizlemeye başladım.

Rebacide ürünleri Eczanelerde, burada  ve N11 de satılıyor. Cildi diğer sabunlar gibi kurutmadığı için kuru ve hassas ciltler için de öneriliyor.

İlk kullanmaya başladığım andan itibaren hiç bir rahatsızlık yaşamadım. Cildimi yüz temizleme köpükleri gibi zedelemeden temizliyor ve herhangi bir kaşıntı, döküntü yapmıyor. Temizliğini de kokusunu da sevdim. Kullanmaya da devam ederim gönül rahatlığı ile de tavsiye edebiliyorum. Makyaj temizliğinde de çok başarılı bulduğumu söylemeden geçemeyeceğim. Rebacide Zeytinyağlı Sabun Fiyatı 34.90 TL
Rebacide firmasının cilt bakım ürünleri de var ancak onları henüz denemediğim için ayrı bir yazı olarak paylaşacağım.

Rebacide Çay Ağacı Yağı Sabununu da oğlum kullanıyor o da şimdilik memnun ama açıkçası düzenli kullanmadığı için çok iyi oldu ya da şöyle kötü bir sonuç oldu diye bir yorum yazamıyorum. Onuda kullanıp bitirdikten sonra ileride bu yazıya ekleyeceğim.

Sizler kullandınız mı? Olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.


0 Yorumlar

View My Stats