Merhaba herkese

Bugünkü yazımda bu senenin modası olduğu için mağaza vitrinlerinde sıkça gördüğüm  ve sonra internetten aldığım parçaları sizlerle paylaşmak istedim.

Bu senenin modası Leopar Desenli Kombinler ve Yılan Desenli kombinler.

Leopar deseni 30 lu yaşlarımda çok gereksiz gördüğüm ancak kırklı yaşlarda ya aslında güzel gözüküyormuş dediğim desenlerden. Yılan Desenli Tunik ve Yılan Desenli Elbise hiç denemediklerimden. Ancak bu sene yılan desenli kombinlere de şans vermek istedim ve bazı ürünleri sipariş verdim. Siparişlerim henüz gelmediği için sizlere sitelerindeki fotoğrafları paylaşacağım.

Satın aldığım ilk ürün Yılan Desenli Bot. Bu sene sanırım bu botlardan çokça göreceğiz. Çünkü gerek moda dergilerinde gerekse cemiyet haberlerinde sık sık rastlıyorum. Önceden çok itici gelen bu yılan derisi deseni bu sene hoşuma gitmeye başladığı için bu desenden bir kaç parça ürün aldım.


Satın aldığım diğer bir ürün Yılan Desenli Tunik aslında elbise olarak satılsa da ben tunik olarak kullanacağım. 

Çok beğenerek aldığım diğer bir parça
Kiremit Yılan Derisi Desenli elbise. Trendyol sitesi çok ayrıntı vermediği için boyu biraz uzun gelebilir diye düşünüyorum. Eğer uzun gelirse biraz kestireceğim.


Leopar desen daha önce şifon tuniklerde kullanmıştım. Bu seferde leopar desenli ceket aldım.


Son aldığım parça Yılan Derisi Desenli Clutch


Seçimlerimi nasıl buldunuz? Kargolarım geldiği zaman Leopar desenli kombinler ve Yılan desenli kombinlerimle sizlerle olacağım.

0 Yorumlar

View My Stats