Merhaba herkese
Hafta sonu geldi ve ben gene işbaşı yaptım malum evdeki tek bayan ben olunca tüm işler bana bakıyor. Oğlanlar arada yardım etseler de genelde günün büyük kısmını bir yerleri temizleyerek geçiriyorum. Temizlik yaparken en çok kullandığım bezler mikrofiber bezler. Vindex markası geçtiğimiz ay bana çok güzel bir koli yolladı. İçerisinde temizlik için gerekli her şey var diyebilirim. Ama benim en sevdiğim özel saklama kutusu içerisinde 8 li mikrofiber bezler oldu.
Temizlik bezi
Vindex Temizlik Ürünleri

Vindex temizlik bezleriVindex Mikrofiber Temizlik Bezi rengarenk. Her rengi başka bir oda ve başka iş için kullanıyorum. Turuncu olanı mutfak tezgahında kullanırken mavi ile salon ve oturma odasının tozunu alıyorum. Bu bezlerin benim için en güzel tarafı çok büyük olmayışı çünkü çok büyük bezleri sıkamıyorum bu bezler ise tam benim ellerime göre. Bir de bu mikrofiber bezler leke tutmuyor. Beyaz sabun ile sabunladığımda bile yeni alınmış gibi duruyor. Makine de yıkanabilse de ben gerek duymuyorum.














temizlik ürünleriBulaşık bezlerine olan bakış açımı eski okuyucularım biliyorlar o süngerleri huylandığım için tutamıyorum. Mecburen kullanmam gerektiğinde de(ovalamam gereken yerlerde ya da tencere parlatmak için )eldivenle tutabiliyorum. Bulaşıklarımı Hüüüpix Sünger ile yıkıyorum. Bu süngerler çok fonksiyonel ocakta silebiliyorum, aspiratörü ovalıyorum, bulaşıkta yıkayabiliyorum. Deterjanları çok güzel köpürtüyor bardaklarımı çizmiyor. En önemlisi koku yapmıyor.



Ovma telini banyomdaki kireç kalıntılarını çıkartmak için kullandım gerçekten beğendim. Klasikleşmiş sarı bez ise mutfakta özellikle yere damlayan şeyleri silmek için birebir.






Ben Vindex ürünlerini çok sevdim özellikle mikrofiber bezlerini eskittikçe alacağım. Sizler denediniz mi?

0 Yorumlar

View My Stats