Merhaba herkese

Cildime verdiğim değeri ve cilt maskelerine olan düşkünlüğümü artık hepiniz biliyorsunuz sanırım :) En çok tercih ettiklerim tek kullanımlık pratik ama işe yarayan maskeler. Bugün anlatacağım Timeless Truth EGF Bio Cellulose Mask (EGF Biyoselüloz Cilt Bakım Maskesi) TTmaskTürkiye markasına ait.
tt mask
Timeless Truth EGF Biyoselüloz Cilt Bakım Maskesi

BİYOSELÜLOZ MASKE
EGF Biyoselüloz Maske


TTmaskTürkiye bu konuda gerçekten iyi. Şu ana kadar bir çok maskesini denedim ve hemen hepsinden de memnun kaldım. Daha önceki kullandıklarımda da herhangi bir alerjik reaksiyon, kaşıntı, döküntü yaşamadım. Daha öncesinde de Apple Collagen Mask kullanıp deneyimlerimi sizinle paylaşmıştım.

EGF Biyoselüloz Cilt bakım Maskesi vaatleri şöyle; Yaşlanma karşıtı EGF cildin dış katmanında hücre onarımını hızlandırır ve çoğalmasını sağlar. Teninize daha yumuşak ve sağlıklı bir görünüm verir. EGF maske cildinizdeki sıkılık, nem ve ışıltı kaybını hedef alarak belirgin çizgi ve kırışıklıkların iyileşmesine yardımcı olur.

TTMASK
TTMASK  EGF Biyoselüloz Cilt Bakım Maskesi
EGF Maske kullanımı ise son derece kolay, yüzümü temizleyip maskenin her iki tarafındaki bulunan koruyucu tabakaları çıkartıp yüzüme gözlerime gelmeyecek şekilde dikkat ederek yerleştiriyorum. Maskeyi yüzümde 20 dakika kadar bekletiyorum, 20 dakika sonra maskeyi yüzümden çıkartıp yüzümde kalan serumu masajla yüzüme yediriyorum. Ve gelsin nefes alan ışıl ışıl bir cilt. Açıkçası tek kullanımlık maskelerde mucize beklemiyorum ama bu maskeler gerçekten cildin ışıltısını artırıyor. Ben çok severek kullanıyorum. Fiyatları düştükçe almak istiyorum. Çünkü EGF Biyoselüloz Maske fiyatı 39TL


0 Yorumlar

View My Stats