Merhaba herkese

Yaz geldi ve bugün sizlere güzel bir roll-on tavsiyesi ile geldim. İşte çok sevdiğim bir ürün olan güzel bir roll-on Markazen Roll-on
rollon
Markazen Rollon

Yaz geldiğinde ilk aklımıza gelen şey nasıl ter kokmadan gezebiliriz, ya da terlediğimiz zaman kötü kokmamak için ne yapmalıyım, ter kokusunu kendime zarar vermeden nasıl önlerim. İşte bende bu soruları kendime sorup cevaplarını bulmaya çalışırken tanıştım Markazen markasıyla. Öncesinde markanın farklı ürünlerini denemiş ve memnun kalmıştım o yüzden markaya karşı zaten güvenim vardı. Bir de yeşil çay yağı içerdiğini ayrıca aliminyum ve paraben içermediğini okuyunca mutlaka denemeliyim dedim ve denedim. Biliyorsunuz aliminyum ve paraben kanseri tetikleyen maddelerin başında geliyor ve malum rollon koltuk altına uygulanıyor ve kötü içerikli rollonların zararlı etkileri de çok çabuk gözlemlenebiliyor. Korumasını çok beğensem bile içeriği kötü olduğu için vazgeçtiğim rollonlar oldu benim. Pek çoğumuzun da rollon seçiminde en çok dikkat ettiğimiz  şey zararsız olması ve işe yaraması değil mi?

Kullanımı son derece kolay duş ya da banyo sonrası kullanıyorum. Gün içerisinde çok ihtiyacım olmuyor ama olursa da tekrar uygulaya biliyorum. Çok hafif bir parfüm kokusu var o yüzden rahatlıkla ekstra parfüm kullanabiliyorum. Parfümümün kokusunu kapatmıyor ya da bozmuyor. Çok çabuk emiliyor ve bulaşma yapmıyor. Çay ağacı yağı olduğu için koltuk altı batma ve sivilce sıkıntısı olanlarda da işe yarayacağını düşünüyorum. Ben severek kullandım. Markazen Rollon satış fiyatı 26.90 TL.

0 Yorumlar

View My Stats