Merhaba herkese

Uber Kozmetik Ürünleri
Bugün sizlere Uber Kozmetik deneyimlerimi paylaşacağım.


Uber kozmetik saç bakımı, cilt bakımı ve makyaj ürünleri üreten 2009 yılında kurulmuş bir firma. Sektörde 25 den fazla firmaya fason üretimde yapıyor.

Ben sizlere  Uber Kozmetik ürünlerinden denediklerimi anlatacağım.







Uber Argan Özlü El Kremi
Öncelikle mini el kremleri en sevdiklerimden. Cildim çok kuru ve sıcak su kullanmayı çok sevdiğim için ellerim sürekli kuruyup çatlıyor. Yaz kış demeden çantamda krem taşıyorum ki her fırsatta sürüyorum. Uber kozmetiğin çilekli, argan yağlı ve zeytinyağlı el kremleri tam cankurtaran özelliği taşıyor. Önceliğim Uber argan yağlı el kremi olmak üzere üçününde kokuları ve nemlendirmeleri harika(bu 4. kutum) Sürdükten sonra çabuk emiliyor ve yapış yapış bir his bırakmıyor. En önemli özelliği anlık nemlendirme değil uzun süreli koruma ve tedavi ediyor. Her çantada bir tane bulundurmalık 30 ml boyutlarda benim kullandıklarım. Bunlar bittiği zaman zeytinyağlı el kremi büyük boy var onunla devam edeceğim. Sitelerinde büyük ve ekonomik boyları da mevcut.



Uber Zeytinyağlı El Kremi




















İkinci favorim Uber kozmetik el ve ayak peeling . İçerdiği bitki özleri, mineraller ve deniz tuzu sayesinde el ve ayaktaki ölü derileri temizliyor. Mineral yağlar sayesinde de nemlendiriyor. El ve ayaklarıma özellikle duş sonrası uyguluyorum. Sonrasında nemlendirmeye bile ihtiyaç duymuyorum çünkü yumuşacık yapıyor. Kuruma veya tahriş ile karşılaşmadığım için çok sevdim. Haftada iki kez kullanılabiliyormuş ama ben genelde 1 kez yapıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
Uber El ve ayak peeling

Diğer bir ürünleri neşeli şişeleriyle özellikle oğlum Mirzanın favorileri Uber Kozmetik jel kolonya . Yazın elimizin altında akma, dökülme sıkıntısı yaşamadan bizimle her yere gittiler :) Bitince şişeleri de oyuncaklar arasında yerini aldı. Köpekli ve çok şekerler çünkü.
Uber Jel Kolonya

Uber Kozmetik Pembe Maske de çok sevdiklerimden. Yüzümü temizledikten sonra genelde duş sonrası sürüyorum ve yaklaşık 15-20 dakika bekleyip soyuyorum. Kokusu yoğun ama güzel olduğu için beni rahatsız etmedi (belki yoğun parfüm sevmeyen kişileri rahatsız edebilir ). Cildimde herhangi bir alerji, kaşıntı v.s. yapmadı. Siyah noktalara çok çok bir fayda sağlamadı ama ölü derileri temizlediğinden eminim çünkü ilk kullanımdan itibaren cildim parladı. Sonrasında yoğun bir nemlendirici ile nemlendirdim yüzümü.
Uber Soyulabilir Pembe Maske

Uber Krem parfüm ise bayan ve erkek kokusu olmak üzere iki çeşit. Erkek olanın kokusunu çok sevmekle beraber bayan için olanın kokusu tenime çok uymadı. Kullanamayacağımı anladığım için hediye verdim arkadaşıma. Ama erkek olanı itiraf ediyorum ben kullanıyorum :P Kalıcılığı çok güzel.
Uber Krem Parfüm

Uber dudak kremi vazelin gibi bir yapısı olan hoş kokulu bir krem. Nemlendirmesi çok güzel. Ayrıca ikili kutu halinde geliyor ve diğer kutudan sürpriz hediyeler de çıkıyor :) bana anahtarlık çıktı. Tek kötü yanı elimle sürmek istediğimde tırnağımın içine doluyor olması. Evdeyken kullanırken sorun olmuyor fırça ile sürüyorum ancak dışarıda sürmek istediğimde parmağımı içine daldırıp sürmek zorunda kalıyorum. Keşke ruj gibi ya da dışa doğru bombeli bir ambalajı olsa vazgeçilmez dudak balmım olabilir.
Uber Dudak Kremi

Uber tüy dökücü kremi henüz denemediğim için bir şey diyemiyorum. Aynı şekilde pembe maskeyi henüz tüketmediğim için Uber Soyulabilir Siyah Maske de henüz denemediklerim arasında. İlerde  onları da deneyimleyip yazının devamına ilave edeceğim.
Uber Tüy Dökücü Krem

Uber Soyulabilir Siyah Maske

Sizler kullandınız mı? Sevdiğiniz ve sevmediğiniz yönleri neler ?

0 Yorumlar

View My Stats