Merhaba herkese

Yeni yıl geçti ama bizlerin alışveriş sevdası bitmedi ; bitmesin de. Özellikle kadınlar için alışveriş keyfi vazgeçilmez. Vazgeçtiğimiz an depresyona girebiliriz; oysa ufacık bir takı da alsak bizi mutlu eder.
Ben de ev konforunda alışveriş yapmaya alıştım. Bilgisayar başında tüm ürünleri görüp inceleyebildiğim için; alıyorum kahvemi oturuyorum bilgisayar başına saatlerce siteleri inceleyip alışveriş yapıyorum. En son gezerken rastladığım bir site StyleBest



Sitede benim tarzıma uygun elbise ve kazaklarla dolu. Ben genelde uzun kazak ya da salaş kazaklar tercih ediyorum. Altlarına jean ya da kadife pantolonlar ile kombinlemeyi seviyorum. Elbise olarak tercihim uzun triko elbiseler ya da bohem tarzı elbiseler oluyor. Bu senenin renkleri mor ve kırmızı olunca benimde tercihlerim arasında yerlerini aldılar. Sitede aksesuarlar da var; Onlara da bayıldım. Gözlükten küpelere kadar çok çeşit olunca siteden eli boş çıkmak imkansız.

Sitede new year promotion (yılbaşı promosyonu) varken kendime bazı hediyeler aldım. Çünkü bu tarz sitelerden aldığım ürünler en az 6 ay sonra Türkiye'de mağazalarda oluyor. Moda olan ürünleri ilk giymek tabi ki en güzeli :) Bakalım benim seçtiğim ürünleri sevecek misiniz ?
Ayrıca sitede WOMEN bölümünde indirim de var. Stylewoman kodu ile %30 indirimle alışveriş yapabilirsiniz.  Çok şık elbiseleri çok şeker bot ya da ayakkabılar ile kombin yapma şansınız var. Hazır indirim de varken bunu değerlendirmek lazım.
Kedili ürünleri sevdiğimi bilmeyen yoktur herhalde artık. Böyle olunca da bu çanta ve cüzdanı da almasam olmazdı.
 Sizler daha önce STYLEBEST sitesinden alışveriş yaptınız mı?



0 Yorumlar

View My Stats