Bayanların Yeni Gözdesi Lif Modelleri ve İğne Oyaları

Herkese merhaba

Bugün sizlere bayanların severek takip ettiği ve benim de dikkatimi çeken bir siteden bahsetmek istiyorum. Boş durmayı sevmeyen ve bir şeyler öğrenip kendince bir şeyler üretmeyi seven hanımların takip ettiği bu site her türden örgü, el ve hobi işlerini barındırıyor. Sitede hoşuma giden bazı kategorilerden söz etmek istiyorum. En çok bakılan el işlerinden olan lif modelleri benim de ilgimi çekti.  2017 ve 2018 lif modelleri anlatımlı videolu konuları bulabileceğiniz güzel bir kategori. Lif örneklerinde o kadar çok çeşit var ki becerikli hanımlar bu işi iyice geliştirmiş. Banyolarınıza renk katacak olan hepsi birbirinden güzel olan bu lif modellerini eminim sizlerde beğeneceksiniz. İki kat örülen ve üst üste birleştirilen 2 katlı lif modelleri, yeni başlayanlar için örmesi kolay lif modelleri, tığ ile yapılmış puf çiçeklerle süslenmiş çiçekli lifler, eldiven şeklinde örülen ve elinize giyerek yapılmış eldiven lifler, aynen bir kelebeğe benzeyen kelebek lif örnekleri ve terliğe benzeyen terlik lif modellerini  bulabilirsiniz. Anlatımlı videolarla siz de kızlarınızın çeyizlerine veya kendi banyolarınıza renk katmak için yapabilirsiniz. Üzerinde gelin ve damat motifi bulunan lifler, yeni sezon lif modelleri hepsi birbirinden güzel. Bu güzel çeyizlik el işleri gerçekten dedikleri gibi el emeği göz nuru.
2018 lif modelleri
Diğer bir popüler kategori iğne oyaları, gerçekten bu kadar güzel el işleri çıkaran hanımları tebrik etmek gerekiyor. Bu kategoride 2017 - 2018 iğne oyalarının anlatımlı videolu yapılışlarını bulabilirsiniz. Yazma ve fular kenarlarını süsleyen bu nadide ve çok zarif görünen iğne oyası örnekleri bakmaya değer güzellikte. Havlu kenarlarına ve salon oda takımlarına da yapılan iğne oyaları şimdilerde çok rağbet gören el işlerinden. Böyle zarif el işini yapması büyük bir emek ve gayret gerektiriyor. Ama yaptıktan sonra da emeğinize değecek bir cevher ortaya çıkıyor. 3 boyutlu iğne oyaları, boncukla yapılan oyalar, fiyonklu iğne oyası örnekleri küçük havluların kenarlarını süslüyor. Gelinlere özel yapılan pullu iğne oyaları, mevlitlerde başınıza örtmek için kullanabileceğiniz namaz örtüleri ve hatta tesbih uçlarına bile yapılanları da mevcut. Bu gösterişli iğne oyası örneklerine sizinde bir göz atmanızı isterim.
2018 iğne oyaları
Ayrıca iğne oyalarından başka mekik oyalarını, tığ oyalarını ve kurdele oyalarını da bulabilirsiniz. Bebeklerinize kendinizin örebileceği bebek patikleri, bebek yelekleri, bebek şapkaları ve diğer bebek örgülerinin yapılışlarını da bulabilirsiniz. Eskilerde kullanılan ve günümüzde tekrardan değişik şekillerde ortaya çıkan patik modelleri ve bayanların kendilerine yapabilecekleri  yelek modellerini de bu sitede bulabilirsiniz.

Bayanların iyi bir şeyler üretmesini ve kendilerine güzel bir uğraş edinmesini amaçlayan http://www.orguvakti.com sitesini sizin de ziyaret etmenizi tavsiye ederim.

0 Yorumlar

View My Stats