Merhaba herkese

kedili lambakare takı seti


Ekim ayında ROSEGAL sitesinden 3 alışveriş yaptım. Birisi akıllı saat, diğeri 3d renk değiştiren kedili gece lambası ve bir de yeşil taşlı takı seti.
android saat
Oğlum Kayra 12 Kasım da doğdu ve bu doğum günü için hediye arıyordum. Ona bu sene hem seveceği hem de kullanabileceği bir hediye vermek istedim. Akıllı saat düştü aklıma. Hem monitörü olan hem de cep telefonu gibi kullanılabilecek akıllı saatler ülkemizde çok pahalı olunca Rosegal sitesine bakmaya karar verdim. Orada hem kameralı, hem pedometreli, hem uyku düzeni ayarlı, hem telefon gibi kullanabileceği bir akıllı saat beğendim ve 20 Ekim'de sipariş verdim. İnşallah geç kalmaz diyordum ki 4 Kasım'da elimde oldu.
 Telefon gelir gelmez Mirza anne bu bana mı dedi sürpriz bozulmasın diye kendime aldım dedim :) sonra Kayra'yı çağırıp verdiğimde Kayra çok mutlu oldu. Saat gerçekten çok şık ve fonksiyonel. Kayra çok beğenip hemen koluna takınca Mirza bana neden yok diye bozuldu. Senin doğum günün geçti çünkü dedim ama...


gece lambası Ama bu siparişimde tabi ki Mirza'ya da bir hediye aldım.Mirza da kedileri çok sevdiği için ona 3 boyutlu rengarenk ışıklı kedi şeklinde dokunmatik gece lambası aldım. Cihaz pille çalışabildiği gibi usb girişi de var. 7 ayrı renk ışık veriyor. Çok şeker bir kedi rengarenk oluyor :) Mirza transparan kedi şeklinde üç boyutlu kedili gece lambasına  bayıldı. Hemen odasına götürdü.

gece lambası
























Rosegal sitesinden kendime de yeşil taşlı bir takı seti aldım. Kolye küpe ve yüzüğün olduğu takı setinde yeşil  dört yapraklı yonca şeklinde taşları var. Kullandıkça kararmaz ise çok iyi. Taşları cam gibi gözüküyor ve çok şık ışıl ışıl duruyor. Bu sene golden ve taş çok kullanıldığı için bu yeşil taşlı kare takı setini severek kullanacağım.


altın set


0 Yorumlar

View My Stats