Merhaba herkese

Bugün sizlere çok sevdiğim bir siteden bahsedeceğim. Bu sitede benim en beğendiğim şey kişiye özel ürünler yapılması. Sitenin ismi Bumudurbudur.com

Yakın arkadaşlarım ve akrabalarım bilirler kişiye özel şeyleri çok severim. Mutfağımdaki havludan, telefon kılıfıma kadar ismim yazar ki telefon kılıfımı da gene bumudurbudur sitesinden yaptırttım.  Çocuklarım için bile aldığım hediyelerde imkanım var ise kişiye özel olmasına dikkat ederim. Üzerlerinde isim yazılı kalemleri en sevdikleri hediyeleri oğullarımın :)


Kişiye Özel Ajanda ve Kişiye Özel Çakmak


Etkinliğim #LerzanKaradanli29Ekim3Yasinda için Mehmet bey ile görüştüğümüzde her zamanki ilgili tavrı ile yardımcı oldu. Tüm katılımcılarımıza kendi tasarladıkları ajanda defter ve gene kendi tasarımları kupa hediye yolladılar. Ben de bu özel hediyenin her zaman yanımda olmasını istediğim için kupa yerine çakmak siparişi verdim. Hediyelerimiz tahmin ettiğimden de güzel geldi.


Bumudurbudur sitesinde sadece kişiye özel ürünler yok. Hazır tasarımlı çok güzel hediyelik ve günlük kullanım için ürünler var. Benim en çok sevdiğim olmazsa olmaz mausepad ve taş bardak altları. Siteye girdiğinizde zaten eminim eliniz boş çıkamayacaksınız.


Benim defterim gibi bir defter tasarlamak isterseniz buraya
Benim çakmağım gibi çakmak tasarlamak isterseniz buraya tıklamanız yeterli


0 Yorumlar

View My Stats