Merhaba herkese

Tatil bitti ve ben size yeni öneriler ile döndüm. Bu gün anlatacağım ürün iki senedir severek kullandığım bir ürün Bilboa Burrocacao Duposole After Sun

güneş kremi

Kakao yağı içeren nemlendirici ve ferahlatıcı güneş sonrası krem yumuşacık bir cilt sağlıyor. Güneşin, tuzun ve rüzgarın oluşturduğu çatlakları ve cilt kurumalarını önlüyor. İçerisindeki mentol ile  rahatlama sağlıyor.
nemlendirici
Kullanımına gelirsek güneşe çıkmadan en az 15-20 dakika önce sürüp çıkıyoruz. Her 1-2 saatte bir de yeniliyoruz.

Ben açık tenli olduğum için güneşe çıkmadan yarım saat önce bunu sürdüm 10 dakika bekledikten sonra da 50 faktörlü güneş kremimi sürdüm. Her 2 saatte bir de yeniledim (denizden daha kısa sürede çıktıysam güneş kremimi yeniledim) Çok şükür hiç ağrı, kızarıklık yaşamadan tatilimi yaptım. Sürüldüğünde birikme ya da beyazlaştırma yapmıyor. O yüzden rahatlıkla kullandım. Sivilce ya da ağırlık da yapmadı.
Biloboa Güneş Sonrası koruyucu krem çift etkili yani hem güneş koruması içeriyor hem de güneş sonrası rahatlatıyor ama ben gene de ayrıca güneş kremi kullandım çünkü çok fazla güneşte kalıyorum ve açık tenli olduğum için de çok çabuk yanıyorum. Açık tenli insanların yüksek koruma faktörlü kremi sık sık uygulaması gerekiyor. Duştan sonra da sürdüğümde hem nemlendirdi hem de ferahlık verdi. Kullanım önerilerinde çocuklar kullanabilir mi bir açıklama yazmıyor. Ancak tatilin 3. günü Mirza'nın omuzları kızarınca sürdüğümde anne çok iyi geldi acısını aldı dedi. Böylece ailecek bir kutuyu daha bitirmiş olduk. Bu sene kullandığım 50 faktörlü güneş kremini bir sonraki yazımda paylaşacağım sizlerle.

after sunBilboa Cacao Butter Moisturizing Aftersun İtalya'dan ithal. İlk olarak ithal eden Sedef parfümeri denemem için yollamıştı. Memnun kalınca da ikinci kutuyu Amazon sitesinden almıştım. Ben çok memnun kaldığım için sizlere de tavsiye ederim. Normal zamanda da nemlendirici olarak harika bir ürün.

Siz güneş sonrası neler kullanıyorsunuz ?

0 Yorumlar

View My Stats